reklama

Marcowe mamy 2016

Rano wybrałam się z mamą na zakupy, niedawno wróciłam. Udało mi się upolować w NETTO bodziaki na krótki rękaw za całe 2 zł:szok: materiał fajny,więc grzechem byłoby nie wziąć.

reklama
Mam zly dzien. Doline straszna zlapalam. Siedzei rycze i nie moge sie ogarnac. Maz ma dzisiaj urodziny. Cwiczylam z dziecmi zeby zaspiewaly mu sto lat. Weszly rano go obudzic i stoja jak te sierotki. Wyzwalam ich niepotrzebnie i juz tym zle sie wszystko zaczelo. Poprosil mnie zebym kupila mu cukierki do pracy to zaczelam gadac,ze po co,ze nie ma pieniedzy itd. Poszlam do dentysty,siedzualam tam 1,5. Godz. Wskoczylam szybko kupic mu torta i jakis obiad,bo na 14 jechal do pracy. Ale juz nbylam tak zla,ze dalam mu tylko tego torta i nawet zyczen mu nie zlozylam. Zjadl sam,bo ja nie moglam jesc po dentyscie. Wszystko wyszlo beznadzuejnie. Teraz go przepraszalm w smsach. Boje sie,ze to powrot moich stanow depresyjnych. Nie wi jak mam sobie teraz radzic bez lekow jal dalej bedIe to tal wygladac. Znow latwo wpadam w szal. Do dzieci ani meza nie mam cierpliwosci...cos czuje,ze trudny okres przede mna :(

Ja dzis rano tez wyskoczylam na meza.Mial isc ze mna na prenatalne a dzwonili mu po 6 z dodatkowej pracy zeby przyszedl.No i mu wygarnelam czy musi isc ,ze mial isc ze mna a tak widac jak mu zalezy :-( I sie pobeczalam z tego wszystkiego ale w koncu powiedzial ze cichaczem sie wyrwie z fuszki i pojechal ze mna :-) Az sama sie dziwie ze tak szybko potrafie doprowadzic sie do lez...A najlepsze ze zaczelam ogladac z corka bajki co nie widzialysmy i pech chcial ze wczoraj obydwie byly smutne i lzy same lecialy :-) Az wstyd :crazy:

Ostatnia edycja:
Jak dzisiaj mojemu mówię żeby podjechal ze mną na izbę żeby mnie ginekolog przebadal to mi powiedzial ,jedź sama blisko jest ' :/ a też często wpadam w płacz... wszystko mnie teraz rusza emocjonalnie :D nawet jak głos podniesie to potrafię się poplakac :/

Tak to jest z tymi facetami
Ja jak jadę na wizytę to mówię jedziesz zemną to on zawsze się wykręca ale wystarczy jeden tekst sama sobie dziecka nie zrobiłam i jedzie odrazu

Z inne pytanie w jakich pozycjach się Kochacie, bo brzuszek coraz większy się robi, i teraz trzeba uważać.

reklama
Kkasiaa no np zawsze lubialam lezac na brzuchu na moim ale teraz odpada bo czuje ze "gniote" dzidzie...A inne jak najbardziej,wiadomo odpadaja takie kiedy sie na brzuch naciska,dziecku nic niby nie jest ale takie to niekomfortowe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry