Ja to chyba męża wygrałam w takim razie. To jest najukochańsza osoba na całym świecie.
Jeździ ze mną na każde badania. Zawozi mnie wszędzie nawet do pracy jak muszę podjechać. Zwalnia się z parcy gdy tylko źle się poczuję i przyjeżdża gdzie chcę. Zauważył, że jestem rozkojarzona ciągle i wspomniałam, że się troszkę boję prowadzić to już więcej kierownicy nie dotknęłam

Robi wszystko żeby mnie odciążyć. Pomaga sprzątać, gotuje. Pilnuje żebym brała leki. Nawet sukienkę mi osttanio pojechał kupić sam żeby mi było miło

Jasne, że czasem wkurzy ( choć myślę, że to raczej wina mojego charakterku niż jego ) ale ogólnie to najlepszy facet jakiego kiedykolwiek poznałam w życiu.
Koleżanki każdego poznanego mężczyznę porównują do mojego i pytają: a Miś to co Ci kupił na urodziny? a miś Ci często kupuje kwiaty? czemu nie ma więcej takich Miśków jak Twój?
a ja sobie Misia znalazłam w internecie

musiało tak być skoro oboje jesteśmy informatycy
Dziękuję Wam za odpowiedzi w sprawie rozstępów. Wygląda na to że jak ktoś ma pecha to ma, a jak szczęście to nawet kremy nie potrzebne.

Narazie nie mam i smaruję się raz dziennie regularnie po prysznicu - revitol stretch mark. Modlę się żeby nie wyszły

niestety jak byłam 12-13 latką nabawiłam się ich trochę na tyłku i biodrach pomimo niedowagi ciągłej, więc skłonności napewno mam.
Dzisiaj strasznie szczęśliwa jestem. Powoli dociera do mnie to, że urodzę moje małe szczęście. Kupiłam dzisiaj trochę ciuszków w końcu dla Marysi i są takie śliczne, słodkie i urocze że mało się nie pocięłam w sklepie ze szczęścia, że to dla mojego brzusia co kopie.
Kupiłam sobie też spodnie ala ciążowe XD
https://simple-cp.com/nowa-kolekcja/spodnie/ose16913-t0744-00036
Mam już od nich kilka takich samych tylko w innym kolorze i są mega wygodne i super wygladają. Normalnie w tym sklepie biorę 34. 36 jak chce zeby coś było oversize i właśnie je zawsze miałąqm w 36 a teraz poszalałam i 40 XD. Są strasznie zgrabe i wąskie pomimo rozmiaru ale gumka ma w pasie duuuży zapas i spokojnie do końca ciązy brzusio wejdzie. W końcu przestane mieć doła za każdym razem jak muszę ubrać stare spodnie

Na topik wyprawkowy zaraz wrzucę ciuszki dla Misi.
Jupiiii