reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Manka to może być ucisk dziecka na kręgosłup. Dobrze jeśli jeszcze ci towarzyszy ból żeby mąż ci pomasował mocno kręgosłup z odcinku ledźwiowym.
Najgorsze że nie możemy sobie pomoc żadnym lekiem żeby pozbyć się bólu.
Ale mam nadzieję że obudziłas się dziś już bez bólu.
Juana trzymam kciuki by z mamą było wszystko dobrze.

Hej dziewczyny! Ja sie dzisiaj obudziłam z kluciem po lewej stronie Ale to bardziej przy pachwinie tak mnie boli :/ a co do mojego jeszcze nie męża poznaliśmy się na treningu co jak co żadnego z chłopaków nie traktowalam jako przyszłego kandydata Na partnera bo dla mnie to tylko byli koledzy az TU nagle taki mój z początku niewinne pisanie Facebook :D później ja go zaprosilam na sylwestra i tak jakoś pojechaliśmy później do Zakopanego i zostaliśmy parą :p już od prawie 5 lat :D

Juana trzymaj się ! :) Wszystko będzie dobrze.

Dzisiaj sobota trzeba posprzątać cos...

Kurde laski chyba niemozliwe zeby nagle zaczac wymiotowac w 6 miesiacu,nie? Po sniadaniu od razu wszystko zwrocilam. Mysle,ze chlopaki mnie mogli zarazic,bo wczoraj znow przyniesli biegunke z przedszkola. W sierpniu juz tak mialam. Teraz boje sie nawet napic,bo pamietam,ze wtedy to nawet po wodzie od razu lecialam :(

Volka sama się nad tym zastanawiałam bo trzy dni z rzędu miałam takie mdłości że szok.. Tylko, że na ciążowe mdłości wydaje mi się za późno..
W poprzedniej ciąży miałam mdłości choć nie wymiotowałam ani razu. Teraz nic, wszystko jakbym nie była w ciąży.. aż tu nagle... :baffled:
Wszystkie wasze ciuszki na wątku ciuszkowym są śliczne.. Ja się jakoś zebrać nie mogę na zakupy.. a nic prawie nie mam.. Po badaniach jak się dowiedziałam, że synuś to kupiłam paczkę 5 szt body i czapeczkę.. I tyle..
Bratowa ciągła mnie na zakupy ale zupełnie nie mam sił ani chęci.. :baffled:

Volka u mnie mieli wirusa w rodzinie każdego bolał żołądek biegunka lub wymioty mnie też chycilo 3dni i przeszło :)
Kurczę Wy już cos kupilyscie a ja na razie to dostaje ubranka... z czego siostra mojego zaoferowana ciąża też kupuję ubranka a ja nie wiem jak jej powiedziec delikatnie ze jak chce cos kupić to żeby może wcześniej mi zdj .poslala zebym może cos wybrała a akurat ostatnie ubranka które zakupiła nie bardzo mi sie podobają :(

Narazie po wypiciu wody jest ok. Poczekam jeszcze. Ale wiecie co jeszcze pomyslalam? Od kilku dni biore nowe witaminy Femibion natal 2 i moze na to tak zareagowalam?bo wczesniej to tylko kwas foliowy i magnez.

Dzisiaj wstałam w jakimś kiepskim humorze :baffled: głowa mnie boli, trochę ciągnie po prawej stronie. Nic zjadłam płatki na śniadanie i leże, bo siły na cokolwiek brak...
aliaolio- współczuję
[*]

reklama
Ja tak uwielbiam kupowac rzeczy dla dzieci, ze wrecz musze sie powstrzymywac, zeby nie przesadzic z wyprawka ;) ale tym razem z wieksza rozwaga kupuje rzeczy bo juz wiem w jakie firmy warto zainwestowac a co omijac z daleka, zeby nie stracic pieniedzy. Bo niektore ciuszki to typowe jednorazowki:/ albo i nawet nie jednorazowki bo juz po pierwszym praniu nie da sie tego dziecku zalozyc.. a przeciez nie zalozy sie nowego ale nieupranego na dziecko..

Ja mojego Meza poznalam gdy bylam w zwiazku z innym. Ale z Michalem to byla milosc od pierwszego wejrzenia i wiedzialam, ze to bedzie moj Maz;D nie bylo innej opcji :) i tak juz 8 lat razem nam minie za 3 tygodnie :)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry