• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Manka to może być ucisk dziecka na kręgosłup. Dobrze jeśli jeszcze ci towarzyszy ból żeby mąż ci pomasował mocno kręgosłup z odcinku ledźwiowym.
Najgorsze że nie możemy sobie pomoc żadnym lekiem żeby pozbyć się bólu.
Ale mam nadzieję że obudziłas się dziś już bez bólu.
Juana trzymam kciuki by z mamą było wszystko dobrze.

Hej dziewczyny! Ja sie dzisiaj obudziłam z kluciem po lewej stronie Ale to bardziej przy pachwinie tak mnie boli :/ a co do mojego jeszcze nie męża poznaliśmy się na treningu co jak co żadnego z chłopaków nie traktowalam jako przyszłego kandydata Na partnera bo dla mnie to tylko byli koledzy az TU nagle taki mój z początku niewinne pisanie Facebook :D później ja go zaprosilam na sylwestra i tak jakoś pojechaliśmy później do Zakopanego i zostaliśmy parą :p już od prawie 5 lat :D

Juana trzymaj się ! :) Wszystko będzie dobrze.

Dzisiaj sobota trzeba posprzątać cos...

Kurde laski chyba niemozliwe zeby nagle zaczac wymiotowac w 6 miesiacu,nie? Po sniadaniu od razu wszystko zwrocilam. Mysle,ze chlopaki mnie mogli zarazic,bo wczoraj znow przyniesli biegunke z przedszkola. W sierpniu juz tak mialam. Teraz boje sie nawet napic,bo pamietam,ze wtedy to nawet po wodzie od razu lecialam :(

Volka sama się nad tym zastanawiałam bo trzy dni z rzędu miałam takie mdłości że szok.. Tylko, że na ciążowe mdłości wydaje mi się za późno..
W poprzedniej ciąży miałam mdłości choć nie wymiotowałam ani razu. Teraz nic, wszystko jakbym nie była w ciąży.. aż tu nagle... :baffled:
Wszystkie wasze ciuszki na wątku ciuszkowym są śliczne.. Ja się jakoś zebrać nie mogę na zakupy.. a nic prawie nie mam.. Po badaniach jak się dowiedziałam, że synuś to kupiłam paczkę 5 szt body i czapeczkę.. I tyle..
Bratowa ciągła mnie na zakupy ale zupełnie nie mam sił ani chęci.. :baffled:

Volka u mnie mieli wirusa w rodzinie każdego bolał żołądek biegunka lub wymioty mnie też chycilo 3dni i przeszło :)
Kurczę Wy już cos kupilyscie a ja na razie to dostaje ubranka... z czego siostra mojego zaoferowana ciąża też kupuję ubranka a ja nie wiem jak jej powiedziec delikatnie ze jak chce cos kupić to żeby może wcześniej mi zdj .poslala zebym może cos wybrała a akurat ostatnie ubranka które zakupiła nie bardzo mi sie podobają :(

Narazie po wypiciu wody jest ok. Poczekam jeszcze. Ale wiecie co jeszcze pomyslalam? Od kilku dni biore nowe witaminy Femibion natal 2 i moze na to tak zareagowalam?bo wczesniej to tylko kwas foliowy i magnez.

Dzisiaj wstałam w jakimś kiepskim humorze :baffled: głowa mnie boli, trochę ciągnie po prawej stronie. Nic zjadłam płatki na śniadanie i leże, bo siły na cokolwiek brak...
aliaolio- współczuję
[*]

reklama
Ja tak uwielbiam kupowac rzeczy dla dzieci, ze wrecz musze sie powstrzymywac, zeby nie przesadzic z wyprawka ;) ale tym razem z wieksza rozwaga kupuje rzeczy bo juz wiem w jakie firmy warto zainwestowac a co omijac z daleka, zeby nie stracic pieniedzy. Bo niektore ciuszki to typowe jednorazowki:/ albo i nawet nie jednorazowki bo juz po pierwszym praniu nie da sie tego dziecku zalozyc.. a przeciez nie zalozy sie nowego ale nieupranego na dziecko..

Ja mojego Meza poznalam gdy bylam w zwiazku z innym. Ale z Michalem to byla milosc od pierwszego wejrzenia i wiedzialam, ze to bedzie moj Maz;D nie bylo innej opcji :) i tak juz 8 lat razem nam minie za 3 tygodnie :)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry