Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Fanti a jakaś twoja kuzynka czy kuzyn?![]()
Manka moja chrzesna wyjechała do Irlandii jak miałam 18 ur to na tablicy na Facebooku mi życzenia złożyłaa tak to nigdy wcześniej nie pisała nawet kartki nie przysłała
wiec ja uważam jakbym miała tylko chrzesnego bo ciotka nie szczególnie się interesuje a to niby najbliższa rodzina bo siostra mojego ojca
widocznie nie jesteśmy w stanie przewidzieć co los szykuje i czy chrzesni będą się interesowac później dzieckiem czy nie
![]()
Ja muszę pranie zrobic bo już z kosza wychodzia jakoś nie mam weny mała drzemka by się przydała
![]()
Biegiem suszyliśmy na kaloryferze 
W tym tygodniu pojechaliśmy na pizzę i miałam dwa pojemniczki sosu czosnkowego dla siebie.. moi panowie nie lubią więc najadłam się go aż do obrzydzenia..Pizzę bym zjadłaser,salami, pieczarki może być jakiś kurczak brokuły i dużo sosu czosnkowego! Mmmm taka kaloryczna kolacja!
a że potem zdychałam cały wieczór to co tam.. niezdrowej pepsi wypiłam ponad litr przez wieczór i pomogło.. 
Nie.My to takie dwa wywrotowce co wierzą w miłość i siebie
![]()