reklama

Marcowe mamy 2016

Umowilam się na razie na wizytę w Katowicach w klinice Angelius do doktora Artura Pietrusa ma spore kwalifikacje i dużo dobrych opinii zobaczymy wizyta z usg 150 zł więc nie jest to nic złego jeżeli chodzi o prywatne wizyty więc teraz muszę tylko poczekać bo wizytę mam dopiero 26.11

reklama
J mam podgrzewacz aventa. W sumie to jeśli chodzi o mleko to po prostu Włącza łam by utrzymać temperaturę juz zrobionego. A jeśli np grzalam jakiś słoiczek,przekłada łam jedzonko w pojemnik ,który był na mleko z laktatorem i tam grzeje się to ok 5 minut. ;)

Ja podgrzewacza nie kupuje .Nie potrzebowalam ani przy jednej corce ani przy drugiej .Karmilam piersia jedna 8 miesiecy a druga prawie 1.5 roku i powiem ze to jest najwieksza wygoda :) a i przyjemnosc bliskosci z bobaskiem.Termometr mam tez zwykly pod paszke ale jeszcze mysle nad kupnem bezdotykowego.Kosmetyki jak na razie to kupuje delikatnie na próbe.Mam oliwke i mydelko bambino chylusteczki biale z pampersa pieluszki tez kupie z pampersa na poczatek .Kupilam dwie buteleczki z Tommy Tippe ale takie male na herbatkę i smoczki z tej samej firmy .Herbatka z kopru wloskiego. Jeszcze espumisan tormentiol i aspirator kararek ale to mama mi przywiezie z polski.Tormentiol bardzo dobry corka po biegunkach miala strasznie odparzona pupcie i zdzialal cuda .

Podgrzewacz mam uzywalam sporadycznie do obiadkow ido mleka jak sciagalam nadmiar.

Butelki mam avent po dzieciach, kupie tylko smoczki.

A termometr bezdotykowy polecam firmy microlife nc 100 sprawdzil sie jako jednen z wielku ktore mialam.

Ja już po wizycie :) mocz i morfologia dobra :) Ale muszę powtórzyć ta glukoze :( usg jak zawsze szybkie :D tylko głowę widziałam, prenatalne wyszły również dobrze :p
Koleżance kupiłam termometr taki na odległość do czola i jest z niego zadowolona więc chyba też taki zakupie :p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry