sylvi1979
Fanka BB :)
Cześć mamusie,
ale wy dużo piszecie...niestety nie przeczytałam wszystkiego, weekend ciągle poza domem, a od wczoraj znów intensywna praca..
w dodatku dalej walczę ze skurczami, w niedzielę miałam tak silny w łydce, że do dziś mnie boli i kuleję...mam nadzieję, że ten aspargin coś pomoże.
u mnie jeszcze badania na glukozę nie było, pewnie dostanę na wizycie 28.11.
a czas mi tak szybko leci, że aż niemożliwe, zaraz będzie połowa listopada.
Wózek już mamy, mebelki zamówiłam, mają byc po 20.11, a w czwartek przywożą mi suszarkę Boscha do ubrań- moje marzenie od dawna, bo też nie cierpię prasować
Koleżanka ma i bardzo sobie chwali, dziecięcych wcale nie prasuje, wyciąga cieplutkie i składa od razu, prasowania wymagają jedynie koszule męża, a że mój głównie w t-shirtach śmiga to odejdzie mi mnóstwo pracy
Pogoda dziś nie zachęca do wyjścia, a muszę zaraz po synka do szkoły lecieć...
ale wy dużo piszecie...niestety nie przeczytałam wszystkiego, weekend ciągle poza domem, a od wczoraj znów intensywna praca..
w dodatku dalej walczę ze skurczami, w niedzielę miałam tak silny w łydce, że do dziś mnie boli i kuleję...mam nadzieję, że ten aspargin coś pomoże.
u mnie jeszcze badania na glukozę nie było, pewnie dostanę na wizycie 28.11.
a czas mi tak szybko leci, że aż niemożliwe, zaraz będzie połowa listopada.
Wózek już mamy, mebelki zamówiłam, mają byc po 20.11, a w czwartek przywożą mi suszarkę Boscha do ubrań- moje marzenie od dawna, bo też nie cierpię prasować
Pogoda dziś nie zachęca do wyjścia, a muszę zaraz po synka do szkoły lecieć...