reklama

Marcowe mamy 2016

Edit ile trwa mniej więcej podgrzewanie np 120 ml mleka w podgrzewaczu?

Chrobek to Ci pracodawca roboty narobił :baffled: Ja też myślałam o stojącej, bo ta siedząca raz że przekracza mój budżet, dwa wystarczy może na 4 miesiące... Tylko moja córa zawsze idzie w swoją stronę i ucieka, najlepiej jak jest przypięta w wózku, inaczej spacer to mordęga dla rodziców :sorry: A na rękach też nie mam zamiaru jej nosić :sorry:

Kubusiowa ja mam od ponad 2 lat taki Zelmer CK1004 (ZCK1176X) - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD i nic się z nim nie dzieje, ale z tej samej firmy miałam blender to bardzo szybko się zepsuł :sorry:

reklama
Kkasia adamex parejo tez ładny. , ale ten roan bass ma mniejsze kółka co może być bardziej praktyczne dla mnie gdyż zazwyczaj wszędzie samochodem jeżdżę.
A właśnie zapomniałam.. cocosh prosimy o wiecej takich historyjek jak z tym prasowaniem.

Bar Bra-lepiej skonsultowac to z innym lekarzem. Jakbys potem miala miec wyrzuty.
Wozki znalazlam 2, dla m zostawilam wybor, ktory mu sie bardziej spodoba ten kupimy.
Nad dostawka tez sie zastanawialam, ale stwierdzilam, ze to zbedny wydatek.
Podgrzewacz dostalam w prezencie, uzywalam dopiero przy sloiczkach. Teraz planuje robic sama obiadki i deserki, bo w koncu doczekalam sie blendera :)
Termometr mam zwykly pod paszke z babyono.

Czekam jeszcze aż znajomy lekarz odpisze mi na SMS-a bo napisała wczoraj do niego o północy że mam sprawę i pogadam z nim kogo on mi poleca z urologow
Volka ją nie narzekam chórze cały czas w tych ocieplanych i jest ok ale w domu się przebieram w pizamke :p może akurat źle trafiła szkoda :(
Ja lece na zakupy bo chleba nie mam i coś na obiad muszę kupić :)

Witam!!

My uczymy synka chodzić na spacerach, ale kiepsko to idzie oj kiepsko. NIe wiem jak to będzie na wiosnę :-(, córka ładnie spacerowała w wieku 2 lat, za to syn masakra totalna.

reklama
Przyszedł mi kocyk i poduszka minky zrobię potem fotke to wrzuce :) zakupy zrobione na jutro nic nam nie powinno zabraknąć ;) teraz zjem sniadanko i muszę trochę na mecie poszperac za tymi urlologami więc odezwę się troszkę później :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry