reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2016

Kubusiowa nie ciekawie ale fakt, że coraz większa znieczulica panuje wśród ludzi..
Ja zazwyczaj jak Volka staram się liczyć tylko na siebie a dopóki nic mnie nie boli nie pcham się bez kolejki..
Z resztą mnie się wydaje ciągle, że nadal nie widać mojego brzucha w kurtce choć bez jest całkiem okazały.

Cień dbaj o siebie i dobrze się obserwuj bo jak wiesz mamy wyczerpane wszelkie limity na szpitale.. a na pożyczki nas nie stać..:sorry:

U mnie niestety zadyszka już jest od dawna.. ale do niedawna wydawało mi się, że tylko przy rozmowie podczas spaceru czy ogólnie gdy coś robię. Jakieś 3 tyg temu u koleżanki zauważyłam, że siedząc z nią przy kawie miałam problem z nawet krótkimi wypowiedziami do tego stopnia, że rozpraszało mnie to i nie wiedziałam co mówię i co chciałam powiedzieć..
A na samym początku miesiąca podczas rozmowy "służbowej" pani przez tel powiedziała mi, że słychać już, że jestem w ciąży co mnie nieco zaskoczyło bo nie wiedziałam, że przez tel może być słychać.. :-p

Ja mam problem ostatnio z ciśnieniem.. a właściwie nie określony problem bo ciśnienie mam w normie 120-130/65-70 stale i tętno wcześnie j było ok 60-70 a teraz coraz częściej ok 100. I wydawałoby się ok ale ja całym ciałem w plecach, w nogach, w szyi, ustach, oczach czuję tętno.. szumi mi w uszach.. Biorę leki na nadciśnienie, niby jest ok a niepokoi mnie jednak to szumienie.. W czwartek mam wizytę u kardiologa i muszę z nim o tym porozmawiać.. mam tylko nadzieję, że nie zlekceważy tego.. :no:

reklama
Kubusiowa to miałas dziś przeboje :( nie fajne
Isia to takie spotkanie bez okazji w sumie pierwsze na nowym tymczasowym mieszkaniu :)
Chciałam wszystkim odpisac ale zapomnialam co kto i jak :p
A trochę padam że zmęczenia ide się położyć jak nie zasne to oczywiście będę pisać :)

Dzień dobry Dziewczynki:) ja znowu pierwsza... ehhhh to moje dziecko chyba będzie rannym ptaszkiem i to w dodatku takim który się budzi w nocy.
Czy też chodzicie tak często siusiu? Bo ja po prostu masakrycznie często... wczoraj nim zasnelam to byłam chyba z 4 razy i to wszystko w ciągu może 15 minut... i w nocy dwa razy :/
Wczoraj wieczorem wpadła moja koleżanka i stwierdziła, że mnie strasznie wybiło do przodu... brzuch wielki mam jak diabli :) a tu jeszcze 3 miesiące przede mną... i to te najbardziej rosnące ;)

Isia1982 ja ani razu nie chodzę w nocy do toalety;) za to rano jak tylko wstane to musze pedzic szybiutko:)
I mnie tak wczoraj 'wybrzuszylo' :-D ale to ze stresu pewnie. Wygladalam jakbym juz na porodowke miala jechac:) ciekawe jak bedzie dzisiaj:)

Zadyszki jeszcze nie mam ale za to mam czasem wrazenie, ze do moich pluc nie dociera powietrze... musze wtedy gleboki oddech wziac. Bo inaczej chyba bym sie udusila [emoji14]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Synus jak zasnal o 21 tak spi do tej pory bez ani jednej pobudki:) bylam pewna, ze w srodku nocy bedzie chcial przyjsc do mnie do lozka, ale zdecydowanie polubil swoje nowe lozeczko:)
A jak zwykle-pobudka o 6 i koniec spania bo brzuszkowemu zebralo sie na harce i kopie mamusie :-D
Mam w brzuszku takiego samego porannego ptaszka jak Ty :) nie dadza sie mamusiom wyspac:)

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Fanti to ja mam tak samo. W kurtce nikt by nie powiedzial,ze w ciazy jestem,wiec musialabym chodzic rozpieta zeby walczyc o swoje prawa hahaha. Isia ja juz siku przestalam chodzic. Tylko raz w nocy ide a wczesniej zdarzalo sie 2-3 razy. Chyba juz nie mam takiego ucisku na pecherz. A ja wczoraj na noc najadlam sie czipsow i w nocy jak sie obudzilam to mialam mega zgage i musialam sie rennie ratowac :/

Hej, a mnie w końcu głowa chyba przestała boleć :-) kurde, może lepiej głośno nie mówić... W nocy to przynajmniej raz muszę iść siusiu.Mój szkrab jeszcze tak mocno nie dokazuje, jeszcze dałby mamie pospać, ale M już nie ma spania, chociaż co prawda miłą pobudkę mi zrobił;-)

reklama
Witam sie z rana.
Ja mam dzisiaj jakis ******y nastroj.Raz beczec mi sie chce,raz bym kubkiem rzucila :angry: Moj mnie wkurza na maxa ze mam ochote wyjsc. Masakra.W nocy nerki jak diabli bolaly,pewnie od tego siedzenia prawie 4 h w szpitalu :-( Ale mala na szczescie kopie.W szpitalu mi jeszcze powiedzieli ze dzidzia moze gdzie uciskac drogi moczowe i stad bol :-( A na usg nawet jak nic nie wyszlo to dzidzia jest coraz wieksza i az tak wszystkiego tam nie widza.Ladne pocieszenie.Na jutro do rodzinnego jakims cudem musze sie zapisac,bo doktor w szpitalu kazal do kontroli zajsc....We wtorek kardiolog,a w czwartek ginekolog...

Do góry