reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcowe mamy 2016

Taka byłam zmęczona że padłam jak pies pluto Ale mąż włączył film i jakoś się wciągnęłam. A teraz męczę się strasznie. Gołąbki to nie koniecznie wskazane są dla mnie na kolację. Nie dobrze mi, zgaga meczy, do toalety latam, brzuch wierci a że jelita po całym brzuchu rozłożone to czuje je wszędzie a zwłaszcza po bokach. Do D z takim jedzeniem.
Mąż nim zasnął mówi mi żebym głupot na forum nie czytała bo bronek musi jeszcze 2 tygodnie minimum wytrzymać. Sprawdziłam sobie dziś swój kalendarz to mam 34+3 więc jeszcze chociaż 2 tygodnie. Czyli tak jak mówiłam w marcu.

reklama
Mala dzisiaj spokojna,czuje mocne ruchy samym dolem,czasami mnie tam zakłuje jak by w pochwie,z lewej strony mnie pobolewa brzuch i od czasu do czasu zaciagnie mnie taki bol z krzyza na plecy,taki nyjący

U nas jednak stanelo na imieniu Lenka wiec zamiast mała musze zaczac mowic do brzucha Lenka:)

Tak sobie mysle bo na tych krostkach czasami tak mnie zaboli jak by pieklo jakby sie skora rozrywala,a to moze jakies mini skurcze sa

Ja tez jeszcze nie spie :) Budze sie codziennie wczesnie bo o 9 a ide spac dalej pozno..
Fanti meczy sie zgaga bo sie nie podzielilas z nami :D Ty to jednak masz zamieszanie z tym terminem porodu, termin niby przede mna masz a ja juz jestem 35+1 wiec Bronek od mlodosci pokazuje, ze bedzie rzadzil on :p

Dzasti gratulacje!!! Widzialyscie się już z Izik na żywo? :p
Kate współczuję bólu :/ oby szybko przeszedł
Fani pewnie tak po szczepieniu Oli odreagowuje, przynajmniej trochę czasu jutro tylko we dwoje, bo już niedługo nie będzie tak dobrze :p
Isia no starają się nasi mężowie :p mogłoby to trochę szybciej iść. .. Ale ciiii już nic nie mówię, nie skarżę się, obym nie urodziła wcześniej to może zdążę jeszcze cokolwiek przygotować, poprzenosić :)

reklama
Do góry