Misiaa1996
Zaciekawiona BB
Cześć  
Chyba bede tutaj jedna z ostatnich która dołączy do grupy. Gratuluje wszystkim mamuśkom bobasków. Przeczytałam wszystkie strony i stwierdziłam, że też dołącze, jak czytam o waszych objawach mdłościach, zmęczeniu i zawrotach głowy to ciesze się, że nie jestem w tym sama )
)
Moja historia troche jest zakręcona, ponieważ :
4.06.25 poronienie samoistne 5 tydzien, a juz 2.07 mialam pozytywny test i na wizycie 18.07 było widać dwa pecherzyki i tak juz zostało . 1.08 - pięknie bijace serduszka.
. 1.08 - pięknie bijace serduszka. 
Dzis wychodzi 9+1 z usg ( z daty ostatniej miesiaczki nie mam co liczyc bo prawdziwa mialam 22.04, a potem tylko poronienie) najgorsze sa mdlosci, mecza mnie caly czas praktycznie mimo stosowania Bonjesty i innych naturalnych metod 

jedyny plus to taki, ze jestem na l4 od samego poczatku bo wczesniej bylam juz na l4 od psychiatry.
 jedyny plus to taki, ze jestem na l4 od samego poczatku bo wczesniej bylam juz na l4 od psychiatry.

Chyba bede tutaj jedna z ostatnich która dołączy do grupy. Gratuluje wszystkim mamuśkom bobasków. Przeczytałam wszystkie strony i stwierdziłam, że też dołącze, jak czytam o waszych objawach mdłościach, zmęczeniu i zawrotach głowy to ciesze się, że nie jestem w tym sama
Moja historia troche jest zakręcona, ponieważ :
4.06.25 poronienie samoistne 5 tydzien, a juz 2.07 mialam pozytywny test i na wizycie 18.07 było widać dwa pecherzyki i tak juz zostało
Dzis wychodzi 9+1 z usg ( z daty ostatniej miesiaczki nie mam co liczyc bo prawdziwa mialam 22.04, a potem tylko poronienie) najgorsze sa mdlosci, mecza mnie caly czas praktycznie mimo stosowania Bonjesty i innych naturalnych metod