reklama

Marcóweczki 2011

Miłego dnia!!!:-)

Zbieram się do pracy, wieczorkiem coś poczytam i popiszę;-)

wiecie co... chyba dziś powiem, że odchodzę z pracy początkiem grudnia...wystraszyły mnie lekkie skurcze i bóle, czytam, że większość z Was to dokucza, ale jak odpoczniemy to jednak jest ok, prawda? teraz takie newralgiczne tygodnie...boję się.... a ja z dziećmi na dywanie, x razy wstaję za nimi, siadam, czasem dźwignę, waham się jeszcze ...

reklama
Witam słonecznie, w sobotę poległam a wczoraj byliśmy u teśció a potem kompa młode okupywali i jak siadłam to okazałą się że tenelet;-) :-D(jak to Juli mówi) nie chodzi:no::angry: i dupencja blada.
rany czy moze ktos usówac takie posty bo dostaje szału ciążowego i alergii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Już przeniosłam do naszej giełdy;-):tak:.
Nie doczytam ale ciocia ma na kawkę przyjść a troszki bałagan w domu:zawstydzona/y::-p.

Miłego dnia!!!:-)

Zbieram się do pracy, wieczorkiem coś poczytam i popiszę;-)

wiecie co... chyba dziś powiem, że odchodzę z pracy początkiem grudnia...wystraszyły mnie lekkie skurcze i bóle, czytam, że większość z Was to dokucza, ale jak odpoczniemy to jednak jest ok, prawda? teraz takie newralgiczne tygodnie...boję się.... a ja z dziećmi na dywanie, x razy wstaję za nimi, siadam, czasem dźwignę, waham się jeszcze ...

Hej Kochana, ja własnie jak się przeforsujeee to tak sie dzieje... a jak tylko poleże to jest cudo ;))) Wiec pozostaje mi tylko odpoczynek, jeszcze do tygodnia robiłam wszystko, a teraz na prawde duzo nie moge... ale czuje jak dzięki temu jest wszystko wporzadeczku... tfu tfu tfu nie zapeszyć :P

Harsha wlasnie ja jak mieszkałam w Szkocji to miałam jasne kremowe.... i były cudne ... i pięknie wyglądały jak sie je podciągneło do góry ... te warstwy rowniutko lezały ;) Mnieeee sie osobiscie bardzo podobały ;))))) Tylko raczej firanka nie bardzo z nimi lezy w parze.... mimo to polecam, bo nie lubie firan :p Obecnie tez nie mam... mam rolety zwykłe i ozdobną po boczkach firaneczke :P

Ostatnia edycja:
Witajcie- dzisiaj będzie mnie tu troszkę mało bo M kopie studnie i jest w domku:) ale nie martwcie się będę do Was zaglądać:):-)

Harsharani-
myślę ze dasz jak dasz takie jakie mówisz to będzie ok- warunkiem jest to żeby były jasne:)

Ola- no to na karpatkę muszę widocznie przyjechać do ciebie:):-p

Ona, no wlasnie mi sie tez podobaja,a firan i tak nie kupie... bo nie mam gdzie :P W sypialni nie mamy, a tu mamy okna prosto na ulice. Spokojna,ale zawsze...

olo nie spal do 2 i powinien juz byc gotowy do przedzkola...ale pewnie nas ominie dzis...

Madzik, ja bym szla jednak jak najpozniej jesli nie masz zagrozenia ciazy...

jak mi sie chce spac!!!

witajcie po weekendzie.
niestety nie mam czasu nadrobic tego, co naprodukowałyście :(
w weekend to nawet usiadłam na trochę i chciałam poczytać, ale były jakieś problemy i nie mogłam BB otworzyć :(
mam nadzieję, że teraz juz będzie ok.

miłego dnia.

HARSZA ... PAPCIA ....

CZEMU JA WAS NIE WIDZĘ W SPISIE MARCOWYCH MAM?

wydawało mi się że jesteście a tu taki Zonk... nie wiem... może kiedys coś przez przypadek się skasowało? ... proszę o przesłanie danych:-)

I inne obijające się dziewczynki tez proszę o uaktualnianie danych w naszym spisie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry