malinaa
Fanka BB :)
Harszka a myslałaś o meblach szarobrązowych z serii Hemnes?? My takowe mamy, kanapa jest z pokryciem sztruksowym też taka szarobrązowa, podłoga też w takich odcieniach, ściany w beżu, a wszystkie dodatki (rolety, zasłony, poduszki, podkładki do jedzenia) w zieleni
I nie wygląda jarmarcznie 
Ps. To ja znikam na trochę, sprawy urzędowe musimy pozałatwiać z eM póki mamy wolne
A póżniej na 17 wizyta
Mam zamiar wreszcie wyjaśnić tą moją datę porodu
ppp
Aż mi suwaczki wariują, raz pokazują odpowiednio a potem ten górny o tydzień więcej, a dolny wg DP 2 III
Oczywiście każde usg pokazuje dzidzię większą o 2-3 tygodnie i to chcę właśnie wyjaśnić, na co ja mam się w końcu szykować????
Za 3 tygodnie III trymestr
Coraz trudniej z wiązaniem butów (jeszcz enie znalazłam odpowiednich botków), wstawaniem, pokonywaniem schodów..
Wczoraj eMek pomagał mi w goleniu podwozia, ale mieliśmy ubaw
)))
Ps. To ja znikam na trochę, sprawy urzędowe musimy pozałatwiać z eM póki mamy wolne
A póżniej na 17 wizyta
Mam zamiar wreszcie wyjaśnić tą moją datę porodu
Aż mi suwaczki wariują, raz pokazują odpowiednio a potem ten górny o tydzień więcej, a dolny wg DP 2 III
Oczywiście każde usg pokazuje dzidzię większą o 2-3 tygodnie i to chcę właśnie wyjaśnić, na co ja mam się w końcu szykować????
Za 3 tygodnie III trymestr
Wczoraj eMek pomagał mi w goleniu podwozia, ale mieliśmy ubaw
Ostatnia edycja:

a co będzie w lutym - marcu

Resztę dnia spędziłam w bibliotece. Ledwo dodźwigałam 3 grube księgi do domu
No i kiedy ja mam je jeszcze przeczytać? Dobrze, że wzięłam zwolnienie. Kupiłam sobie pączusia na pocieszenie
Palce lizać, u mnie w cukierni rąbią takie pyszne, chudziutkie, a nie ociekające tłuszczem. A nadzienie mają tyle, że mi na spodnie poleciało