reklama

Marcóweczki 2011

Juz wyslalam dane, co prawda imiona planowane to takie bardziej z przymruzeniem oka, ale sa :-)

Olo jednak sie dobudzil mi i juz z K. wyruszyli. Tesc ma grype...
Kot chyba tez, bo weszlam po cos do nich do salonu i cala podloga byla...zasrana (sorry za okreslenie..) Jak ja sie ciesze, ze do nas byly drzwi zamkniete!

reklama
dzień dobryyyyyyyy:> witam się i ja po dłuuugim weekendzie z małżonkiem mym:> no i już konkretnie z nowego mieszkanka:) ale cudownie mi jest:> Wrocław powitał nas piękną pogodą i temperaturą około 23 stopni, więc spędziliśmy czas na długich spacerach:) Młody już chyba też się przyzwyczaił i dziś obudził się radośnie o 6 rano:>
Teraz będę Was nadrabiać, wczytywać się co tam się działo u moich drogich koleżanek, a później czas ogarnąć jakiś obiad dla męża:)
Trzymajcie się dzielnie moje Marcóweczki:)

Cześc Pączuchy :D

Masala też miałam wczoraj wieczorem napad na sytrusy :D Pojechaliśmy kupić i wsunęłam 2 pomarańczki, dzisiaj coś czuję też będzie chętka ;)

Harszka ja mam rolety rzymskie w salonie, wysłałam Ci mmsem, ale nie doszło :/ Jestem bardzo zadowolona, mam bawełniane przyciemniające choć podobały mi się bardziej takie woalkowe, no ale, że mamy masę sąsiadów, to trzeba było się trochę zamaskować ;) Wzięliśmy rolety z systemem koralikowym, droższę kapkę niż sznurkowe, ale nasłuchałam się o zrywających się sznurkach i wolałam nie ryzykować.. Materiał jest przyklejany na rzepy do stelaża i można je prać :D Kupiłam tutaj Aranżacje wnętrz - dekoracje okien - dekoracje wnętrz - firanki - firany - narzuty - pokrowce na krzesła - pokrowce na meble - pokrowce na sofy z IKEA - rolety - rolety rzymskie - zaslony - zasłony - Dekoria.pl

Futrzaczku co tak się nie odzywasz ostatnio?? Zapracowana?? Potwierdziłaś swoją obecność na tym spotkaniu mam?? Bo będę mieć auto, więc mogę przyjechać ;)

malina - taaa...ogólnie to masa pracy do końca listopada... :-( a w weekendy cieszę się wolnością od komputera:-D no i cieszę się leniuchowaniem z eMkiem:-D hehe:-)
ale staram się tu wszystko w miarę możliwości mieć obczajone:-D hihi.
potwierdziłam przybycie:-) teraz tylko obmyślam jak ja się tam dostanę w godzinach szczytu:-) chyba SKMką:-)

a pomarańcze to już dobre są? :-)

Są pyyyyyyyyyyyyyyyycha!!!! Ja kupowałam w Biedronce i były soczyste i słodkie :D

To ja też potwierdzam!! A może bym jakoś Ciebie zgarnęła w Gdańsku, co?? Ale już mówię, że u mnie ciężko z orientacją w terenie, eM chce mi dać nawigację, ale to gadanie mnie rozprasza "za 100m skręć w prawo, skręć w prawo, zawróć" beznadzieja :pppppppppp

Są pyyyyyyyyyyyyyyyycha!!!! Ja kupowałam w Biedronce i były soczyste i słodkie :D

To ja też potwierdzam!! A może bym jakoś Ciebie zgarnęła w Gdańsku, co?? Ale już mówię, że u mnie ciężko z orientacją w terenie, eM chce mi dać nawigację, ale to gadanie mnie rozprasza "za 100m skręć w prawo, skręć w prawo, zawróć" beznadzieja :pppppppppp

haha:-) to mamy dużo wspólnego jeśli chodzi o orientację:-) to daj znać na PW którędy chcesz jechać i zobaczę czy tobie po drodze żeby mnie zabrać:-)

reklama
Dzieki Malina, teraz obczajam czy chce ciemne czy jasne meble jednak...
Tak mi sie szarosci podobaja strasznie,,,i do szarosci pasuje i biel, i czern...i jasne drewno...

Bo chodzi o to, ze jak kazdy facet chyba, K. ma swoj fotel. Dokladnie taki:
Zobacz załącznik 300562
No i szkoda mi go wyrzucac, bo jest mega wygodny...
Ale nie chce tez zmieniac wykladziny, tylko ze wzgledu na fotel... Bo jezeli sobie zaplanuje szarosci plus czerwien, plus biel... To juz w ogole bedzie jak na jarmarku z brazowa podloga.
No, ale jezeli strzele sobie czarne meble... To bedzie dosc ponuro chyba...:baffled:

O takie cos mi dokladnie chodzi:
Zobacz załącznik 300563

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry