Papciak jak noga??
Milusia spokojnie :* Ja wymiękłam przy Twojej opowieści, co za buraki w tej gminie masakra!! Ale ostatecznie jak zrobią tą wodę, to kręgi odsprzedacie.. Chociaż moja mama pracuje w gminie i wiem, że to, że zaczną kopać nie znaczy, że skończą przed mrozami. Potem powiedzą, że ziemia zmarzła i dupa, trzeba czekać do wiosny.. Studnia to byłaby zawsze oszczędność dla Was, woda za którą nie trzeba płacić
Koncia też mam zamiar się masować, a właściwie eM nie może się już doczekać

Chociaż jak mu dam przeczytać Twoje porady i zobaczy to o pieczeniu, to wymięknie

Ja kiedyś słyszałam, że można wazeliną sobie rozszerzać, ale właśnie tak na miesiąc, dwa przed porodem..
Futrzak dzięki za info o tych ochraniaczach, nie pomyślałabym, a to przecież takie logiczne
Bosonóżka a czy nie pojechaliście czasami nad morze odpoczywać, co?? A nie maratony po plaży uprawiać!!!! Uważaj na siebie i Stellkę :*
Ps. A my dzisiaj mielismy widzenie, napiszę tutaj, bo nie mogę fotek przesłać z tel na pocztę jak zwykle robiłam, coś się zrąbało, więc wkleję kiedy indziej na wątek badań ech.. Nieważne!
Mamy już potwierdzenie: chłopak!! Widać było jajka i fujarkę jak na dłoni

Dał się obfotografofać, jak model

Tylko z buzialkiem kiepsko, bo pępowina przeszkadzała :/ Mamy filmik 10min, ale średnio jestem z niego zadowolona, myślałam, że to więcej widać.. Dlatego radzę Wam róbcie filmy wcześniej, u nas już chyba za duży był.. W każdym razie jest super zdrowy, waży 1kg
Pogadałam z lekarzem o tym moim nieszczęsnym terminie: OM 27 I, pierwsze USG 2 III - powiedział, że pod koniec się konkretnie określi, ale raczej wcześniej o dwa tygodnie mamy się szykować

Wg dzisiejszego USG 18 II. Czyli najdalej do połowy stycznia muszę mieć wszystko gotowe!!