• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Debilny rząd, debilny zakaz. Nie ma kto tego egzekwować. Sama jestem ciekawa jak to się potoczy, jako palacz miałabym to pewnie gdzieś i sądzę, że większość będzie miała. Największy problem mają restauratorzy :sorry2:

Chwilkę mnie z Wami nie było, bo zmieniliśmy lokalizację - teraz Kołobrzeg i tutaj mam tylko internet "komórkowy" ledwo zipiący. Wybaczcie, ale nie nadrobię. Strony ledwo mi się otwierają :-(
Pogoda fajna, wczoraj słońca nie było, ale było cudnie ciepło, a dzisiaj było cudne słońce, ale za to chłodno.
Przeforsowałam się wczoraj, zleźliśmy kilka kilometrów plażą, a w drodze powrotnej - doopa. Dostałam potężnych mdłości, zrobiło mi się słabo i myślałam, że nie dojdę do hotelu. M. chciał skoczyć już po samochód, ale co z tego - jak nigdzie w okolicę nie można było samochodem wjechać. Wystraszyliśmy się nie na żarty. Przystanek co ławka i po jakiejś godzinie udało nam się doczłapać, potem godzina na klęczkach przed muszlą i miałam dość wszystkiego! Na pocieszenie Stella po raz pierwszy dała kopniaka ojcu!!!! I to kilka razy!!! Wreszcie był czas, żeby leżeć i szturchać małą i czekać cierpliwie na "odpowiedź" :-)
Dzisiaj wrzuciliśmy na kompletny luz, nawet dalsze spacery sobie darowaliśmy i chyba to było to, czego desperacko potrzebowałam. Pomału odżywam. I rosnę. W oczach. Normalnie strach mi już na plażę wychodzić, bo jeszcze jacyś zapaleńcy z Greenpeace w ramach akcji ratowania waleni zaczną mnie wpychać do wody ;-) Hihi!

Papciak jak noga??

Milusia spokojnie :* Ja wymiękłam przy Twojej opowieści, co za buraki w tej gminie masakra!! Ale ostatecznie jak zrobią tą wodę, to kręgi odsprzedacie.. Chociaż moja mama pracuje w gminie i wiem, że to, że zaczną kopać nie znaczy, że skończą przed mrozami. Potem powiedzą, że ziemia zmarzła i dupa, trzeba czekać do wiosny.. Studnia to byłaby zawsze oszczędność dla Was, woda za którą nie trzeba płacić :D

Koncia też mam zamiar się masować, a właściwie eM nie może się już doczekać ;) Chociaż jak mu dam przeczytać Twoje porady i zobaczy to o pieczeniu, to wymięknie ;) Ja kiedyś słyszałam, że można wazeliną sobie rozszerzać, ale właśnie tak na miesiąc, dwa przed porodem..

Futrzak dzięki za info o tych ochraniaczach, nie pomyślałabym, a to przecież takie logiczne :)

Bosonóżka a czy nie pojechaliście czasami nad morze odpoczywać, co?? A nie maratony po plaży uprawiać!!!! Uważaj na siebie i Stellkę :*

Ps. A my dzisiaj mielismy widzenie, napiszę tutaj, bo nie mogę fotek przesłać z tel na pocztę jak zwykle robiłam, coś się zrąbało, więc wkleję kiedy indziej na wątek badań ech.. Nieważne!
Mamy już potwierdzenie: chłopak!! Widać było jajka i fujarkę jak na dłoni :D Dał się obfotografofać, jak model :p Tylko z buzialkiem kiepsko, bo pępowina przeszkadzała :/ Mamy filmik 10min, ale średnio jestem z niego zadowolona, myślałam, że to więcej widać.. Dlatego radzę Wam róbcie filmy wcześniej, u nas już chyba za duży był.. W każdym razie jest super zdrowy, waży 1kg :D

Pogadałam z lekarzem o tym moim nieszczęsnym terminie: OM 27 I, pierwsze USG 2 III - powiedział, że pod koniec się konkretnie określi, ale raczej wcześniej o dwa tygodnie mamy się szykować :D Wg dzisiejszego USG 18 II. Czyli najdalej do połowy stycznia muszę mieć wszystko gotowe!!

Ostatnia edycja:
a ja tez sadze ze to dobry zakaz i tutaj w uk jakos ludziom sie to podoba nie smierdzi tak i wogole jest lepiej...np porownujac lotniska to jak w pl wysiadziesz z samolotu to czuc ten smrot fajek w powietrzu WSZEDZIE a tutaj ? super maja swoje miejsca i nigdzie wiecej nigdzie nie widac niedopalkow az tak strasznie jak w pl a z samolotu wyjdziesz to poczujesz ze...nic nie czujesz i to jest super! jeden ++++ dla tego naszego kraju ojczystego...

masala ja też wypiłam kawę mrożoną (0,5l) i mnie.. zemdliło:/ a taka miałam ochotę!

olcia prywatny salon piekności, to brzmi wspaniale. skuszę się skuszę, na pewno mi coś fajowego doradzisz, a jest się na czym wyżyć ;)

bosa ja też rosnę;) wszystkie rośniemy:D nie miej wyrzutów sumienia. nie ma tu takiej, która by się kurczyła:D

a co, do ochraniaczy na szczebelki, to nic takiego nigdy nie słyszałam. Piotruś od początku spał w takim łóżeczku, a położna jak u nas była też nic nie wspominała. wszędzie u znajomych ochraniacze również funkcjonowały. Ja tam nie będę panikować.

z zakazu palenia jestem zadowolona. jako nie paląca nie mam ochoty truć się przy palaczach i być zmuszana do wdychania wszędzie tego smrodu.

Ostatnia edycja:
ja tam tez jestem jak najbardziej za zakazem palenia w miejscach publicznych... jak jestem w Pl i mam isc do knajpy czy do zwyklej restauracji na obiad i kolacje na mysl o smrodzie mam dosc... Tutaj tego problemu nie ma i ludzie jakos sobie radza. Kwestia przyzwyczajenia i dobrych checi.

reklama
A ja niedlugo ide spac, dodatkowo przez to ze juz i tak jestem jeden wielki rozpadek to dostalam infekcje oka. Boli mnie i ropa z niego schodzi.... jak pech to pech.
Dobrej nocki :)

agacina- jest watek mamy ze szkocji wiec zapraszam do nas :)
koncia- czytalam o tym i nawet pamietam probowalam ale ja do sumiennych nie naleze i pewnie po 2 razach zapomnialam. Cwiczen kregla tez nie robilam sumiennie.
futrzakowa- no ja tez to kiedys czytalam, nie mielismy zalozone z Barnimkiem do pierwszych 3 mies byl w koszyku tak czy tak.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry