reklama

Marcóweczki 2011

co do zakazu palenia to mentalność tu nic nie ma jeśli chodzi o puby/restauracje/bary... po prostu nie można tam palić i tyle ...chyba że w wydzielonych do tego miejscach:-) właściciele takich miejsc muszą się do tego dostosować i dostosują... a ja przynajmniej na tym skorzystam:-D bo myślałam że do końca ciąży nie zawitam do żadnego pubu:-)

doveinred - kolorowych:-)

reklama
Bosa - udanego wypoczynku w Kołobrzegu, to po trochu moje miasto rodzinne, moja mama stamtąd pochodzi, mam tam cały ogrom rodzinki, no i raz w roku jestem tam na wakacjach:) polecam pyszne racuchy z jagodami przy deptaku, jak się idzie od strony mola do latarni morskiej. O ile otwarte o tej porze roku. Poza tym...rybka w smażalni Pana Rewińskiego...dobra, ale na moje odrobinę przereklamowana. Myśmy chodzili z emkiem do takiej malutkiej knajpki koło wiaduktu:) Lody koło hotelu solnego:> baaaaajjjkaaa:>
Dużo odpoczywaj i dużo jodu wdychaj;) udanego wyjazdu:)

a ja mam teraz 25 lat palilam jak bylam nastolatka alee nigdy nie lubialam siedziec w tym dymie i jesc cokolwiek! fee tez jak jestem w pl to masakra gdzie bys nie poszedl nawet na espresso do kawiarni lub na pizze wszedzie fajki smrod i nawet w niektorych miejscach np w SFERZE w bielsku-bielej w pewnej kawiarni nie mieli wydzielonego miejsca dla palacych i nie palacych ---- i idz sobie w pl na kawe --- na pefno bedzie zaje...cie pafniec...

Kolejne prasowanko zrobione- druga połowa na jutro zostaje a kolejne się już suszy:):-). Jakoś mi fajnie idzie prasowanie wieczorkiem,- w salonie, kiedy eMek siedzi obok, niby prasuje a spędzamy wieczór razem oglądając z nim przy okazji zawsze jakiś filmik...a i zawsze mu coś fajnego pokaże z ciuszków- wtedy się tylko uśmiecha:-D:-D- ze mamy takie ogromne ciuszki do prasowania:-D:-D

Ewi, Ola-
ceny studni to średnio od 5tys. wzwyż na wsiach a u nas tyle wyszło bo eM sam chciał kopać i to tylko na 7m- średnio kopane studnie są na 10m. Wszystko zależy na ilu metrach masz mieć wodę:):no:

Futrzaczku- to dałaś mi do myślenia z tym ochraniaczem:):baffled:

Bosa
- uważaj na siebie.....:tak::tak:- i korzystaj z klimatu uroczych miejsc..tak jak wasza dzidzia:-D

Malinka- pieniążki które wcześniej miały być na studnie poszły na opał wiec ni hu hu. Zostaje nam czekać i modlić się o taka pogodę jaka się teraz utrzymuje:tak:.

Co do zakazu palenia jeszcze się z nim nigdzie u nas nie spotkałam- chyba jestem jakaś zacofana bo w sumie to nigdzie ostatnio nie wychodzimy....:-)

Milutku zakaz jest od dzis;)
Moja waga dzis pokazała 60kg czyli 2kg w tydzien,jestem w szoku,moze sie myliła?
Uciekam do wanny wygrzac moj krzyz;)
Dobranoc kobitki,buzka

Kolejne prasowanko zrobione- druga połowa na jutro zostaje a kolejne się już suszy:):-). Jakoś mi fajnie idzie prasowanie wieczorkiem,- w salonie, kiedy eMek siedzi obok, niby prasuje a spędzamy wieczór razem oglądając z nim przy okazji zawsze jakiś filmik...a i zawsze mu coś fajnego pokaże z ciuszków- wtedy się tylko uśmiecha:-D:-D- ze mamy takie ogromne ciuszki do prasowania:-D:-D

Ewi, Ola- ceny studni to średnio od 5tys. wzwyż na wsiach a u nas tyle wyszło bo eM sam chciał kopać i to tylko na 7m- średnio kopane studnie są na 10m. Wszystko zależy na ilu metrach masz mieć wodę:):no:

milutku ja to w pl nie bylam od sierpnia a w radio polskim slyszalam ze taki zakaz jest teraz i strasznie sie ciesze ze nareszcie ten kraj madrzeje troszke - moze przy okazji moj tatus rzuci papieroski!oby nigdzie nie mogl zapalic:)

Futrzaczku- to dałaś mi do myślenia z tym ochraniaczem:):baffled:

Bosa- uważaj na siebie.....:tak::tak:- i korzystaj z klimatu uroczych miejsc..tak jak wasza dzidzia:-D

Malinka- pieniążki które wcześniej miały być na studnie poszły na opał wiec ni hu hu. Zostaje nam czekać i modlić się o taka pogodę jaka się teraz utrzymuje:tak:.

Co do zakazu palenia jeszcze się z nim nigdzie u nas nie spotkałam- chyba jestem jakaś zacofana bo w sumie to nigdzie ostatnio nie wychodzimy....:-)

milutku to chiba najlepsze co moglo spotkac pl - brak zapachu fajek- w koncu w unii jestesmy:)

ola, a nie boisz sie kapac? Ja gdzies czytalam, ze to w ciazy nie wskazane, bo mozna skurczy dostac...i od tego momentu biore tylko prysznic, ale marzy mi sie kapiel z babelkami... Jak sie okaze, ze jestem naiwna kretynka, ktora wierzy we wszystko co czyta to sie wkurze:P ale z drugiej strony bede mogla posiedziec w wannie:P

To ja chyba muszę gdzieś wyjść z eMkiem i sie o tym samej przekonać- bo ogólnie nienawidzę smrodu fajek...i tego jak mówi do mnie ktoś kto właśnie skończył palić- az mnie naciąga- ten smród z ust- bleeeeeeeee!!

Uciekam do łózia- miłej nocki:)

reklama
:-D
posikałam się ze śmiechu:D:D
ale taka jest smutna prawda
wiesz na serio w sierpniu bylam w pl i tata mnie na cappuccino zabral do super fajnego centrum handlowego i co? doopa zbita bo usiadlam piekne biale skorzane fotele swiece super obsluga i.... kupa palaczy naokolo i wez tu posiedz sobie w smrodzie super az mi sie chce do pl pojechac - chiba do tuska napisze ze to najlepsza rzecz ktora zatwierdzil od kad jest premierem:):tak::-D:-) w kuncu: jakis +)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry