Milutek23
BLIŹNIAKI- szczescia dwa
Pestusia- gratuluje bycia już na "własnych śmiaciach";-)
Harsharani- propozycja z fotki Ikea rewelacja- w takim pokoju na pewno będziesz miala w koncu jasno
Co do kopania to narazie im pogoda dopisuje a poza tym dla nich jest to kwestia kilku dni- wykopać te głupie 200m.rur!!!!!!!
Malinka- ja to na później mam buty wsuwane trekingowe które jak dobrze upcham sznurówki po bokach to dobrze się wsuwają. Botki do kostek, saszki wsuwane i gumiaki na wielka chlapę w zebrę. Nic więcej nie kupuje- strasznie mi szkoda kasy wydawać choćby np.na nowy płaszcz bo mam w szafie schowane 3 płaszcze i ok4 kurtki w które teraz się nie mieszczę bo wszystko miałam zawsze dopasowane....
. Ja podwozie depiluje dużo na wyczucie a poprawki robię przed lustrem 

Ewi- widzę ze u Ciebie z eMkiem to tak jak u mnie. Tylko zakupy oki- szybkie i sprawne ale np.prośba żeby coś zrobi muszą zawsze nabrać mocy urzędowej
:-)
Po karpatkę to chyba już nie am co iść- była kurcze wyliczona na kawałki na głowy
.
Koszty wykopania studni wyliczyliśmy na wartosc 2,5 tys.i miały to pokryć pieniądze wycofane właśnie z wodociągów. Nie stac nas na to i na to!!! Do konca miesiaca mi zostało 500zł w portfelu- w sumie na samo jedzenie i paliwo- na styk!! poza tym nie od razu mielibyśmy wodę ze studni bo musiała by się napełnić i ostać!! Do tego trzeba by ja było przebadać w sanepidzie+ 400zl.kolejne! I na życie nic nam nie zostanie!!!
Koncia- ciesze się z Waszej udanej wizyty u gina
i zycze miłego czytania ksiazek
Majunia- witam w naszych szeregach
Papcia- no i coś Ty z ta noga narobiła???
Strasznie Ci współczuje-ale masz racje- jechać to tylko na IP bo gdzie indziej Cie będą zlewać a tam będą konkrety. A rentgena to im chyba nawet Ci nie wolno zrobić!!! Aż mnie wszystko zabolało!!! Oj Kochana ale ja to widze ze chyba nie tylko ja mam ostatnio jakiegoś pecha!!!
Clifordzik- niech moc będzie z Toba

to ja idę do mamy na herbatkę.....bo mnie nosi jak teraz siedzę... jestem nakręcona jak szwajcarski zegarek
Harsharani- propozycja z fotki Ikea rewelacja- w takim pokoju na pewno będziesz miala w koncu jasno
Malinka- ja to na później mam buty wsuwane trekingowe które jak dobrze upcham sznurówki po bokach to dobrze się wsuwają. Botki do kostek, saszki wsuwane i gumiaki na wielka chlapę w zebrę. Nic więcej nie kupuje- strasznie mi szkoda kasy wydawać choćby np.na nowy płaszcz bo mam w szafie schowane 3 płaszcze i ok4 kurtki w które teraz się nie mieszczę bo wszystko miałam zawsze dopasowane....

. Ja podwozie depiluje dużo na wyczucie a poprawki robię przed lustrem 

Ewi- widzę ze u Ciebie z eMkiem to tak jak u mnie. Tylko zakupy oki- szybkie i sprawne ale np.prośba żeby coś zrobi muszą zawsze nabrać mocy urzędowej
Po karpatkę to chyba już nie am co iść- była kurcze wyliczona na kawałki na głowy
.Koszty wykopania studni wyliczyliśmy na wartosc 2,5 tys.i miały to pokryć pieniądze wycofane właśnie z wodociągów. Nie stac nas na to i na to!!! Do konca miesiaca mi zostało 500zł w portfelu- w sumie na samo jedzenie i paliwo- na styk!! poza tym nie od razu mielibyśmy wodę ze studni bo musiała by się napełnić i ostać!! Do tego trzeba by ja było przebadać w sanepidzie+ 400zl.kolejne! I na życie nic nam nie zostanie!!!
Koncia- ciesze się z Waszej udanej wizyty u gina
Majunia- witam w naszych szeregach
Papcia- no i coś Ty z ta noga narobiła???
Strasznie Ci współczuje-ale masz racje- jechać to tylko na IP bo gdzie indziej Cie będą zlewać a tam będą konkrety. A rentgena to im chyba nawet Ci nie wolno zrobić!!! Aż mnie wszystko zabolało!!! Oj Kochana ale ja to widze ze chyba nie tylko ja mam ostatnio jakiegoś pecha!!!Clifordzik- niech moc będzie z Toba

to ja idę do mamy na herbatkę.....bo mnie nosi jak teraz siedzę... jestem nakręcona jak szwajcarski zegarek
Ostatnia edycja: