reklama

Marcóweczki 2011

reklama
agacina z tego co wiem, jest mozliwosc wyboru tylko wtedy kiedy pierwsze dziecko rodzilo sie przez cc... w innym wypadku wyboru nie ma, jesliw szystko jest ok z mama i dzieckiem.
harsh mi polozna powiedziala, ze dostane druczek dopiero po 25 tygodniu czyli w moim wypadku 28 czy 29 bo mam dopiero wizyte 23 grudnia u poloznej.... swoja droga z tego co czytalam to sie niezle zalapalysmy bo podobno maja to zniesc i tylko jak jest sie w 25 tygodniu ciazy do konca stycznia to sie to dostanie...

Martunia a wklej przepis na te pycha krokiety :D Plosie.............

Olka mnie też ssie :/ Zjadłam w sumie po 19ej 3 kanapki, ale to nie było to.. Mam ochotę na makaron z czymś..
Ale najpierw mały wyskok z Fredem na kupanie.. I potem cos wymyślę, bo nie wiem nawet czy jest jakiś paczkowy sos..
Skończy się pewnie na chińskiej zupce.. Moje dziecko mi za to kiedyś odpłaci ;pppp

Allegro nieczynne, zanudzę się bez eMka :/

Ja wcinam kabanosa, popijam sokiem jabłkowym i mam jeszcze pod ręka delicje- żyć nie umierać:)

Ewi-
ja to idę jako widz:) Bo sprawę w sadzie ma moja siostra i mama a pozwala je ciotka. A że ja mam łeb do administracji i biurokracji to jestem na każdej rozprawie żeby moc potem pisać pisma itp.: Na jutro sędzina zapowiedziała ostatnią sprawę- sie zobaczy;-).

Bosa- oj to szkoda ze Wam żyć nie dają- a miał być taki spokój:-(. a Ty się ludźmi na basenie nie przejmuj- bo im pewnie żal jak taka średnia wieku jak napisałaś to tyle maja co sobie popatrzą:):baffled::-D

Papcia-
no wiesz- na nas zawsze możesz liczyć- a focia z kompem fajowa:-D:-D

Ola- ja to zjem np.1 kanapkę i nie mam już więcej miejsca wiec gdzie ty to upychasz :szok:???? Ja musze miec miedzy kanapkami godz.min pauzy:-D

Malinka-
nie martw sie, ja tez ostatnio kusze się czasem na chińskie zupki- nie wstydźmy się tego :-D:-D:-D:-D:-D hihihihi

agacina- i sie nie zapyta. To ja sie pytalam mojej. Oni nie zabardzo chca robic cesarki na zyczenie :sorry2:. Najwazniejszy i najlepszy jest porod naturalny. Bez wystarczajacej przyczyny nie zgodza sie na cesarke.

Ja czekalam 3 dni w szpitalu (bo mialam wywolany 15 dni po terminie i jeszcze mieli opory by zrobic cesarke. Ale tak sie nieprzyjemnie porobilo ze wkoncu mialam natychmiastowa.

Teraz mam prawo wyboru bo mialam komplikacje i cc . 24 mam wizyte z konsultantem i od niego bedzie wiele zalezec.

masala- ja po 2 dniach boli prosilam o gaz i powietrze ale nawet tego mi nie dali. Powiedzieli tylko ze nie dadza bo musza monitorowac. Zreszta nie mam za dobrych wspomnien bo mnie olewali przez 3 dni. Dopiero pod koniec 3 dnia wywolywania przyszla jedna polozna i zdziwiona sie zapytala - czemu nie mam znieczulenia skoro pania tak boli kregoslup. A na tym etapie to skurczy nie czulam tylko kregoslup. To "czemu pani dzwoni!!!" "prosze czekac" "jestesmy zajete" itp. a ja na to tak ale 3 godziny temu mial mialam dostac zel!! albo 4 godziny temu mialam miec sprawdzone ekg dziecka!! i tak mimelo i po 18 godzinach po przebiciu wod plodowych sie ockneli.

Harsharani-skladalam . polozna to raczej skalda ale jak nie przypomnisz to kicha. przysluguje Ci po 25 tyg ciazy.
Problem w tym ze tna dotacje i od 1 stycznia juz nie ma tego, wiec nalezy sie pospieszyc by papiery byly wyslane przed 1 stycznia.

Dziewczyny z UK - mam rowniez pytanie . Jak czesto widzialyscie polozna. Mi sie cos wydaje ze zamalo mam z nia spotkan. Pierwsze mialam przed 12 tyg potem w 16 tyg . W 22 tyg tylko GP a polozna bedzie dopiero w 28 tyg. Cos nie za czesto:sorry2:

reklama
Milusia a ja już myślałam, że poszłaś spać ;) a tu ssanie Ci się załączyło?? Niestety chinka się parzy, bo sosy są i to różne, ale makaronu ni ma :/ A to akurat dziwne, bo u nas co jak co, wody, chleba, ziemniaków może braknąć, ale makaronu to zawsze mamy zapasy :pppp Chyba przez tą imprezę zaniedbałam nasze kuchenne zasoby ;)

Martuś a na naleśniki jeszcze daj, bo to wiesz- przepis dla gotującej inaczej ;)))) A inne farsze też dajesz??

Edit:
Marta a te Twoje pierniczki to są takie, co trzeba robić na 2 tygodnie przed świętami, żeby zmiękły????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry