Dzien doberek... dopiero wstalam... prawie 12 godzin, odbilam sobie za wczoraj

) Nie byl to moze idealny sen, bo co chwile musialam do kibelka latac, 3 rozne koszmary ale czuje sie wyspana

)
Sniadanko zjedzone, herbatka wlasnie sie pije, czas sie zrobioc i na zakupy

) Umowilam sie z kolezanka na ogladanie wozkow, lozeczek ietgo rodzaju ******* bo w przeciwienstwie do Was dla mnie to czarna magia;/
Dziewczyny z UK
Ja tez czytalam, ze tu nie chodzi o zlozenie do stycznia tylk oo byciu w 25 tygodniu ciazy.
Co do becikowego to podobno trzeba miec w cholere innych benefitow zeby to dostac i podobno nie wystarczy child tax credit w wersji basic... nie wiem ile z tego prawdy bo ja sie tak czy siak nie kwalifikuje na zaden benefit;/ a mowia, ze w UK to taki raj

D AA i z tym becikowym to mozna skladac na 3 miesiace przed i do 3 miesiecy po porodzie.... i jak odmowia raz to mozna pisac dalej... tak na jakims forum czytalam kiedys

P
ola boski ten Towj psiak
konciamilego seminarium i skup sie tam... wiem jakw ciazy ciezko zabrac sie za nauke
scarletkausmiechnij sie, niedlugo bedzie z Toba sliczne malenstwo... a moze i sloneczko wyjdzie zza chmur... a jak nie to zawsze mozna sie czyms smacznym podeprzec... od razu lepszy humor
doveinreddo lozka wracaj!! trzeba sie na zapas wyspac
myszaoby dzidzia nie byla dluzej taka niesmiala, zakupy wtedy latwiej zrobic

P
tuska witaj u nas