Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Dziewczyny z UK - mam rowniez pytanie . Jak czesto widzialyscie polozna. Mi sie cos wydaje ze zamalo mam z nia spotkan. Pierwsze mialam przed 12 tyg potem w 16 tyg . W 22 tyg tylko GP a polozna bedzie dopiero w 28 tyg. Cos nie za czesto![]()

)...

aga_cina, nakarmiony kocio? Pogłaszcz go ode mnie koniecznie! Jak ja tęsknię za moimi futrami!!! Buuuu!
Dziewczyny z UK - mam rowniez pytanie . Jak czesto widzialyscie polozna. Mi sie cos wydaje ze zamalo mam z nia spotkan. Pierwsze mialam przed 12 tyg potem w 16 tyg . W 22 tyg tylko GP a polozna bedzie dopiero w 28 tyg. Cos nie za czesto![]()

i nie pisałam że robiłam wafle z mlekiem w proszku
:-).Pierniczki nie muszą mięknąć bo są miękkie;-)Martuś a na naleśniki jeszcze daj, bo to wiesz- przepis dla gotującej inaczej))) A inne farsze też dajesz??
Marta a te Twoje pierniczki to są takie, co trzeba robić na 2 tygodnie przed świętami, żeby zmiękły????
a do farszu możesz dodać podsmażone z cebulką pieczarki lub pasztet czy kapustę kiszoną;-)
. Naleśniki robię na oko, trochę tego i owego by miało konsystencję średnio-gęstej śmietany
."Ciąża z zaskoczenia" jest od ponad roku żelaznym punktem mojego codziennego oglądania TLC;-)A ja dzis ogladalam w tv o dziewczynach ktore byly w ciazy i nie wiedzialy . Dopiero przy porodzie sie dowiedzialy ze rodza![]()
.Ola, cudeńkoa to moja kochana morda,uwielbia spac z czym kolwiek pod głowa,tu zyrafa z ikei
Uploaded with ImageShack.us
:-).
bo zostały mi tylko 3 a młode gupiczki częściowo zostały przez filtr wciągnięte i przez bojownika zjedzone:-(.dzieńdobry kochane w ten przepiękny jakże deszczowy dzień![]()
Pogoda może i depresyjna - ale porozpalałam świeczki i od razu milej :-) Podoba mi się wątek o świętach
Muszę wziąść z Was przykład i zabrać się za pierogi :-) Moje dziecko jeszcze nie ujawniło się :-) na każdym USG chowa się :-)