reklama

Marcóweczki 2011

Kurde to w takim razie nie wiem, które to Wy, no ja siedziałam przed stolikiem z prowadzącymi w drugim rzędzie.

A swoją to położna Marta była najbardziej kompetentną osobą poza tymi niektórymi rzeczami, o których wcześniej pisałam i rzeczywiście sympatyczna.

reklama
Łeeeeeeeeeeeee Also nie ta strona, to siedziałaś po lewej, a my po prawej ;) Bo tych "dużych" państwa to kojarzę, w naszym rządku nie siedział facet ;)

A te spotkania to chyba dopiero zaczynają, rozkręcają się, więc jeszcze może na coś fajnego uda nam się pójść :)
Też żałuję Futro, że eMka nie było, ojj nasłuchałby się ;)))) i naoglądał brzuchatek :D I wcale nie jestem taka wielka :/

bo ty nie jesteś wielka:-) tylko ładnie zaokrąglona ciążowo:-)

Och wzruszyłam się (;) to najpiękniejszy komplement jaki może usłyszeć kobieta w ciąży ;)))) Dziekuję!!!!

Wiecie co.. Ja chyba popracuję do końca listopada i finito.. No zobaczę jak będzie w przyszłym tygodniu z tymi bólami i jaka będzie ilość tłumaczeń na grudzień, ale raczej nie za wiele, więc sobie poradzą beze mnie..

Wiecie co mnie najbardziej cieszy z tego spotkania dziewuchy???? Kupon zniżkowy do Smyka na 20% hahahahaha :DDDDD

Kazda Marta jest fajna i kazda lubi gadac :-D

Witam sie z 'rana'.. Dziecko tak kopalo, ze nie dalo mi spac, a ja nie dalam spac K. i sie cieszylismy z malucha do 3.30, a o 4 obudzil sie Olo :)

Musze zalatwic troche rzeczy dzisiaj, wiec pewnie mnie nie bedzie :) Jakby co, to u nas SLONCE! I calkiem inaczej od razu...

Och wzruszyłam się (;) to najpiękniejszy komplement jaki może usłyszeć kobieta w ciąży ;)))) Dziekuję!!!!

Wiecie co.. Ja chyba popracuję do końca listopada i finito.. No zobaczę jak będzie w przyszłym tygodniu z tymi bólami i jaka będzie ilość tłumaczeń na grudzień, ale raczej nie za wiele, więc sobie poradzą beze mnie..

Wiecie co mnie najbardziej cieszy z tego spotkania dziewuchy???? Kupon zniżkowy do Smyka na 20% hahahahaha :DDDDD

ja przeszukałam wszystkie moje ulotki i jakoś tego kuponu u mnie się nie doszukałam:-(

Witam się znowu południową porą
Dzisiaj rano miałam wolne, więc troszkę poleniuchowałam, później małe zakupy i wreszcie mogłam zasiąść przy kompie:-) biorę się za nadrabianie zaległości

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry