reklama

Marcóweczki 2011

Bosa- oj będzie wcielony:) hi hi on mi po prostu nie odpuści- dzisiaj się nasłuchałam jak mnie to bardzo kocha i takie tam grzeszne myśli:):):zawstydzona/y::-) a Papcia mi tu pisze cały czas ze to nasz ostatni dzwonek:(:(:-( i ze jutro ostatni dzień:) taka z niej nasza diablica:)

reklama
Bosa poszukałam wątek wyprawkowy strona133 tyczy sie tej wanienki co zamierzasz kupić:) kumpela ma i była bardzo zadowolona:happy2:

Milutek a co nie możesz mieć za dobrze teraz będziesz wiedziała jaki to ból nie móc:-):wściekła/y:

Jestem szczesliwa:-D lalalala;-)
Zakupy bardzo udane tzn wozka nie kupilismy ale wpadło nam cos w oko;-) (wszystko na ten temat w odpowiednim watku) i ze sklepu wozkowego pojechalismy do Tesco z mysla o kupnie prezentow dla dzieciakow:tak: a przy okazji nakupowalismy ciuszkow dla naszej slicznotki;-).Akurat okazało sie ze prawie na wszystko jest -30% i same slicznosci były,naprawde polecam:tak: a jeszcze kupiłam sobie stanik za całe 21zł po obnizce;-)(szok ze znalazłam swoj rozmiar:szok::tak:).
Teraz wcinamy kolacje-kisiel wisniowy,mniammm:-)

Witam!
Wróciłam z wojaży, jazda koszmarna, śnieg padał jak dziki...trochę Was poczytałam, ale tak szybciutko, że za dużo nie kojarzę, jakaś niekumata jestem:-( jutro zerknę do Was znowu na spokojnie...deserek dla braciszka się chyba udał, bo wpałaszowali go raz dwa:tak:, ale impreza okazała się niezbyt fajna - kuzynce coś odbiło i w dyskusji, w której nie uzyskała aprobaty dla swoich poglądów, nagle zaczęła obrzucać błotem moją rodzinę, wywlekać niestworzone historie, mnie też się oberwało:-( do teraz huczą mi w głowie jej krzyki i wrzaski i te wszystkie zarzuty i jest mi cholernie przykro:-(, bo nigdy bym się nie spodziewała takiego zachowania po niej...chciałabym to olać po prostu nie myśleć o tym, ale nie potrafię:no:

moja dzidzia w brzuszku szaleje na całego, brzuch raz po raz podskakuje:tak:

dobrej nocki:-)

Widze że wszystkich wywiało na noc ja mam jeszce pytanko odnośnie Ikei wiecie może czy jest możliwośc zamówienia przez neta żeby mi to do domu dowieźli bo jakoś nie moge doszukać?!!!

reklama
papciarkowa info ze strony ikei . cytuje:
1. Czy mogę kupować produkty IKEA przez Internet?
Opracowaliśmy platformę do handlu elektronicznego, która jest już używana w Austrii, Kanadzie, Danii, Finladii, Francji, Niemiec, Szwecji i Szwajcarii, Stanach Zjedoczonych Ameryki Północnej oraz w Wielkiej Brytanii. W przyszłości chcemy wprowadzić handel elektroniczny w pozostałych krajach. W Polsce handel elektroniczny jest obecnie niemożliwy ale serdecznie zapraszamy do naszych sklepów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry