reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Tak o d rana czytam i czytam, gdzieniegdzie juz cos napisałam.... ale chyba się nie przywitałam jeszcze. Jakos mi umknęło. Mózg juz totalnie podziurawiony przez ciążę.

Miłego dnia dziewczyny, ja dalej muszę pracować.

bo już myślałam że dzisiaj! i aż się zawstydziłam:-) bo ja w łóżku jeszcze...

fifronka - powodzenia w pracy! oby szybko minęło... ja w śr wracam i już się stresuję co to będzie...

a ja i Piotruś w piżamach, lenimy się, ja na BB, on ogląda bajkę. tylko kawką i kakaem się uraczyliśmy:-)
czytałam gdzieś, że zamówiłaś akcesoria dla Maluszka? ja również hehehe teraz nie zostaje nam nic innego jak w tym podekscytowaniu czekać na przesyłkę:-)

hejka, wpadłam z Wami wypić kawkę :-)

Ogólnie to brak mi czasu ostatnio na forum, bo chyba dopada mnie syndrom wicia gniazda :-D cały czas coś sprzątam , robię, najchętniej remont domu bym zrobiła :-p
dzisiaj jestem troszkę niewyspana, całą noc nie spałam :crazy:
no i w końcu zabrałam się za sortowanie i pranie małych ubranek :happy:

wiecie co słyszałam o takiej akcji karmienia piesków ze schroniska, wystarczy kliknąć ( jak na stronie pajacyka ), codziennie i nakarmic jednego pieska, mam nadzieje, że nikt mnie tu nie zlinczuje, ze wkleję ten link tutaj :sorry:, jak ktoś chce to moze pomóc
Nakarm psa z Szerlokiem - psy ze schroniska czekają na Twoją pomoc

fifronka - powodzenia w pracy! oby szybko minęło... ja w śr wracam i już się stresuję co to będzie...

No ja to mam kolejną uczacą się na moje miejsce. Na szczęście już z pewna wiedza i doświadczeniem. Tak więc musi poznac tylko program i firmy i myslę, że da sobie radę. No ale teraz przychodzi tylko na 3 godziny i to nie codziennie, bo do końca roku jeszcze ma poprzednią pracę. Dopiero w styczniu zacznie na dobre, więc jeszcze trochę muszę wytrzymać.

hej laseczki-marcóweczki
ja przepracowałam całaniedziele od 6.00 do 20.00 i już potem nie miała siły do was zajrzeć. Dobrze że weekendy ciut mniej piszecie.
Milutku- właście minął u ciebie 30 tydz. dziewczynki duże i juz bezpiecznie moga przyjść na świat
Ewa - przy takim metrażu spokojnie 3 koty dadzą radę
Gratuluję wszystkim udanych zakupów.
Ja mam parę ciuszków, teraz w święta zrobie rekonesana w ubrankach po młodym, które są u teściowej no i w styczniu podjadę do kumpeli wziąść ciuszki po jej rocznej Hani

reklama
a ja i Piotruś w piżamach, lenimy się, ja na BB, on ogląda bajkę. tylko kawką i kakaem się uraczyliśmy:-)
czytałam gdzieś, że zamówiłaś akcesoria dla Maluszka? ja również hehehe teraz nie zostaje nam nic innego jak w tym podekscytowaniu czekać na przesyłkę:-)

tym bardziej że teraz święta się zbliżają i nie wiadomo jak szybko dotrze ta przesyłka:-) choć ja zawsze szukam takiego sprzedawcy który wysyła kurierem...poczty nawet nie biorę pod uwagę. no i najbardziej martwi mnie to że zamówiłam przesyłkę za trochę ponad 500zł ... a jeszcze tyyyyle zostało do kupienia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry