reklama

Marcóweczki 2011

W Polsce Papciu nie ma, ale poszukaj na allegro, bo czesto ludzie sprzedaja rzeczy za ceny takie jak w katalogu. A co chcesz kupic? :)

Ktos pytal jak sie pisze BOMBKA choinkowa :) To wlasnie tak.

Patik, przykro mi bardzo z powodu imprezy. Nienawidze takich osob... Wezcie ja olejcie, nawet jesli mialaby racje i nastepnym razem (a nie sadze, zeby taki byl) juz nie zapraszajcie :P

Rozczochrana, patrze na twoj suwak, a tam tydzien i 5 dni do swiat... O jaaaa.... I tak sobie teraz znalazlam to gdzie mieszkasz i chyba najblizej z naszych foremek ode mnie :)

Ola, ja zawsze polecam tesco, szczegolnie tu w UK, bo naprawde super ciuszki za super cene dla dzieci mozna kupic.. :)

Wiecie co? Albo nic nie napisze... Bo mnie ten smierdziel pieprzony, byly podczytuje...

reklama
Malinka- a ja właśnie skończyłam na dzisiaj grzebanko w ciuszkach dziewczynek. Juz mi nogi zdrętwiały:) Dominującym rozmiarem u mnie jest 62:)

Olus- no to super ze dzień miło upłynął:) Wczoraj byłam w Tesco- szał zakupów, ale jeśli chodzi o ciuszki od nich to wole iść do takiego punktu w naszym mieście gdzie jest całe piętro ubrań i gadżetów z Cherokee i F&F:) tam można grzebać cały dzień:) :-):-)
A za ten kisiel to Cie zbije:( bo mi się skończył i przez ten pobyt M w szpitalu zapominam cały czas kupić:(:-p

Patik-
współczuje takiego przebiegu imprezy- niektórzy ludzie są po prostu nienormalni:(

Papcia- jakby była taka możliwość to bym miała chyba z pół domu w Ikei...ale niestety się nie da:(:( czasem na allegro można coś dorwać od nich ale to trzeba trafić na to co sie chce:)

Milutek, ale w takich ciuszkach dla dziewczynek to az milo przebierac.. :-)

Marze o sorbecie gruszkowym... Jeny...ta ciaza to mi na mozg pada... Serialnie...

dzieńdoberek dziewczynki... ja nadaję z łóżeczka...ale z jakimś niemrawym humorem...mam nadzieję że zdąży się poprawić.

Ewe...koniecznie leć do lekarza i potem siup do łóżeczka!

witam się porankowo, u mnie odpoczywania dzień trzeci - będę siedzieć i nicnierobić :-)
miłego dnia kruszyny!

dobry plan:-D

ja dzisiaj jednak chyba coś porobię... będę pierwszy raz robić zupę-krem brokułowy...tylko jeszcze jakiś przepis muszę znaleść :-)

i przyznam się szczerze że te prawie 2tyg zwolnienia tak mnie rozleniwiły ... że do pracy jakoś mi nie spieszno ...

reklama
witam z zasypanego Krakowa! u nas sypie i nie może przestać... brrrrrr
po walce z pudłami i rzeczami po Piotrusiu, padłam jak śledź, aż mnie brzychol rozbolał, bo roboty przy tym było. przynajmniej zrobiłam porządek, posegregowałam, powyrzynałam co się nie nadaje, odłożyłąm do prania i wiem czego nam teraz brakuje. teraz śmiało mogę ruszać na rajd po sklepach. poczekam do jutrzejszego usg jakby była potrzeba zmiany koloru na róż hihihhi

ewi do lekarza i kurować się, biedactwo:-(
patik współczuję sytuacji. ja nie wiem, co się dzieje z tymi ludźmi, nawet ciężarną potrafią tak denerwować:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry