reklama

Marcóweczki 2011

Hej
Czytam i czytam - że Wy już coraz więcej macie :-) A ja daleko w polu :-D ale wiecie co póki moje się kryje za nogami - to nie chce nic kupować :-) kosmetyków - pamiętam że dużo nie miałam i zakupiłam na tydzien przed planowanym porodem :-D

Ja póki co korzystam z ostatnich takich wspólnych chwil z synkiem :-) póki nam rodzeństwo nie pomaga :-D

Zauważyłam że BosaNóżka ma już choinkę prześliczną :-) U nas drugi rok z choinką i z kotem :-) :-)

Pozdrawiam i smacznej kawki - u mnie Inka z mlekiem i Czerwony traktorek :-D

reklama
tym bardziej że teraz święta się zbliżają i nie wiadomo jak szybko dotrze ta przesyłka:-) choć ja zawsze szukam takiego sprzedawcy który wysyła kurierem...poczty nawet nie biorę pod uwagę. no i najbardziej martwi mnie to że zamówiłam przesyłkę za trochę ponad 500zł ... a jeszcze tyyyyle zostało do kupienia!

ja właśnie wpadłam w popłoch, że mam 30 pozycji do kupienia i nic konkretnego na razie nie zrobiłam. z grubszych zakupów wózka nie mam, pościeli, przewijaka, materaca..

ja właśnie wpadłam w popłoch, że mam 30 pozycji do kupienia i nic konkretnego na razie nie zrobiłam. z grubszych zakupów wózka nie mam, pościeli, przewijaka, materaca..
to tak jak ja:-) materacyk, pościel, wanienkę, przewijak... musza poczekać do stycznia... ale za to będę miała 3 rodzaje smoczków :-D butelki, tetry, aspiratorek do nosa, worki pachnące na pieluszki itp:-) same pierdółki :-D

dzien dobry :)

Witam sie z Inka ;-) i sniadankiem
U nas jak u scarletki, synus oglada swoje poranne bajki a ja mam czas na wypicie kawki i pobuszowanie po necie :)

A ja musze chyba przjerzec liste ,ktora kiedys zrobilam i zaczac cos kupowac. Tzn. troche mam po Bartoszku, troche ubranek dokupilam,no ale zostaly takie rzeczy jak wanienka, butelki, kosmetyki,pieluchy itd.no i wozek!
Musze chyba zaczac powoli kupowac bo tak czytam o waszych zakupach i tak sie chyba zestresowalam,ze ja to jeszcze o niczym nie mysle (hehe tym sie chyba rozni druga ciaza od pierwszej,ze na wszystko ma sie czas :-D ) ,ze az mi sie dzisiaj snilo,ze urodzilam wczesniaka :eek:

hej!

Nadaję z zasypanej wsi i ciepłego domku:-) błoga cisza jeszcze 3 h, potem będę miała szczebiot Zosieńki.

ruda a wózka/wanienki nie masz po Bartoszku?

ja to kupię pościel - z kaprysu bo mam kilka kompletów:sorry: przewijak bo Z. rozdarła:-D, smoczek, kosmetyki i pieluchy/chusteczki, kto mi zazdrości wydatkow????:rofl2:

Hej dziewczyny :)
Może wy coś pomożecie, obudziłam się rano z bólem po bokach, tak jakby więzadła mnie ciągnęły.. ;/ ale nie wiem, czy to akurat to.. wzięłam nospe, może przejdzie..

Witam z mętlikiem w głowie :-) W pracy sajgon i panama, a poza tym obawiam się, że będę miała myszy ;-) (chociaż koty będą miały radochę). Wygląda na to, że będę musiała całemu działowi odwołać urlopy pomiędzy świętami i Sylwestrem :eek:, bo doszło tyle rzeczy do zrobienia na cito, że szok. A że żona jednego z pracowników jest w ciąży, to jak nic naśle myszy na złą szefową, że jej męża odbieram. Tylko na kogo ja, biedna zapracowana ciężaróweczka, mam myszy nasłać? Na samą siebie :sorry:?
Nic na razie ludziom nie mówię, robię wszystko i staję na rzęsach, żeby urlopy jednak dostali (najwyżej sama będę siedziała :eek::eek:). Jeśli się nie uda - trudno, posprawdzałam tylko dyskretnie, czy nie mają planów wyjazdowych. Na szczęście nie mają!!!!

A Stellka sobie nic z tego nie robi, kopie radośnie, aż mi brzuch podskakuje :-) Dobrze, że chociaż maleństwo może być beztroskie!

reklama
wiecie co słyszałam o takiej akcji karmienia piesków ze schroniska, wystarczy kliknąć ( jak na stronie pajacyka ), codziennie i nakarmic jednego pieska, mam nadzieje, że nikt mnie tu nie zlinczuje, ze wkleję ten link tutaj :sorry:, jak ktoś chce to moze pomóc
Nakarm psa z Szerlokiem - psy ze schroniska czekają na Twoją pomoc

Agnes, ja Cię nie zlinczuję! Ja sama już karmię i sterroryzowałam całe biuro i nakazałam karmienie. Pora karmienia jest u nas o 9.30 rano, wtedy idę po kawę i po drodze wszystkim przypominam ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry