katjusza77
szczęśliwa mama :-)
czesc Wam
Pogoda sie zepsuła u nasledwo 7st i straszne chmury i wiatr,i co my bedziemy robic w domu przez cały dzien?ech....
heh, a u nas poprawiła :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc Wam
Pogoda sie zepsuła u nasledwo 7st i straszne chmury i wiatr,i co my bedziemy robic w domu przez cały dzien?ech....
hello
ale ja sie dziś rano spłakałam nasza gwiazda od urodzenia Tadek Niejadek!!!!!!!! i zeby coś zjadła to trzeba sie namęczyc i sporo nagadać co nie zawsze też przynosi oczekiwany efekt......... no ale dzis mąż już z tej bezsilnosci mówi do niej takim tekstem Wik nazywasz sie Kordek a nie Cień.............. co mnie tak rozbawiło do łez dosłownie hahhaha
Bosa Wszystkiego naj naj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!- och ta Stellcia daje czadu ostro widzę............a w nocy ci spi ładnie???? co do tego ze masz jej dosc to nie martw sie normalna reakcja ja mam czasami( ostatnio często) dość Starszej córci bo robi wszystko na złość przy małym i zadne gadanie do niej nie docieraa ja juz sie gotuje bo ile można powtarzac !!!!!!!! takze luz........;-)
Milu- ja podejrzewam ze jak bym poszła na wesele to tanczyć ie umiała hahah
Vetka- aż sobie nie potrafię ciebie zdenerwowanej wyobrazić.ahhah........
Agnes- no to ładnie ci mąż z tekstem wypalił ,jak mój by mi cos takiego powiedział to kopa w tyłek i tydzien bym z nim chyba nie gadała........
madzik- tak jak na piersi to kupy sa rzadziej niz na butli...............
idę po kawkę a dzis robie sernik na zimno bo mi sie zachciało;-)
ale focha strzeliłam a co
, 

woli leżec swobodnie ale Szymkowi moze przypasi
widzę ze twoja gwiazda tez taka niedobra mnie juz na moja słów brakuje robi wszystko zeby małego obudzić,całuje go pomimo tego ze jest chora i tłumaczenia ze moze go zaraźić nie działaja,wciska mu smoka na siłe choc on nie lubi wtedy płacze i jeszcze długo by wymieniac........buziak- mnie sie ten kokon bardzo podobał ale dobrze ze nie kupiłam bo mój maruda nie lubi być opatulony wszystko skopujewoli leżec swobodnie ale Szymkowi moze przypasi
AGNES- NO I DOBRZE ZROBIŁAS !!!!!!!! te chłopywidzę ze twoja gwiazda tez taka niedobra mnie juz na moja słów brakuje robi wszystko zeby małego obudzić,całuje go pomimo tego ze jest chora i tłumaczenia ze moze go zaraźić nie działaja,wciska mu smoka na siłe choc on nie lubi wtedy płacze i jeszcze długo by wymieniac........

ja tez ostatnio mam mysli PO CO MI TO BYLO zwlaszcza jak musze wstac i karmic Emilke np. o 3/4 rano i ona juz np. nie chce zasnac bo ma ochote na zabawe lub o 5 rano robi pobudke i chce sie bawic do powiedzmy 12 
wspoczuje nierozsadnego szefuńcia twojego eMka dramat

juz mi sie to pare razy zdarzylowow maruda sie obudzil na karmienie zjadl swoje 150 ml i poszedl dalej w kime :-)pozawijany w kocyku tylko ze teraz juz nie w lozeczku a na lezaczku...hmmm cisza przed burza...
ewe - z moim to nie ma az tak zle jak zje ok 12am to potem je ok 4am i ok 7,8 wiec nie ma tragedii ale wspolczuje ci nie spania od 5tej !!!![]()
ale ja karmie ja ok.21.15 po kapieli o 21 i spi do 2,3 czasem 4 a potem ok.5-6 wstaje i ja karmie i probuje ululac zeby dospac do 8
bo inaczej padam na pyszczek