Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja planuje rodzić w zabrzu, bo stamtąd pochodzę. W szpitalu na ul Traugutta pracuje mój lekarz i innych lekarzy też znam. Mialam tam właśnie praktyki więc wiem co i jak. Znam porodówke i położne więc jestem w miare dobrej myśli. ;-)Co do skurczy mi twardnieje czasem brzuch, czasem zdarza się kilka razy dziennie, a czasem wogóle, ostatnio również coraz ciężej mi się oddcha, a malutka daje mi nieźle popalić, raz z góry kopniaki, później w dole brzucha, także chyba bedzie drugie ruchliwe dziecko, bo mój synek to w miejscu nie usiedzi!
Kurcze dziewczyny powiem Wam że ogólnie rzecz biorąc jest nieciekawie...
Moja teściowa według mnie jest niezrównoważona psychicznie i emocjonalnie. Konsultowałam się z pania psycholog w Krakowie i jest pewne że ma zaburzenia najprawdopodobniej paranoidalne. Niefajnie jednym słowem...
Ale to teraz mniej ważne...Mój M pojechał do Opola załatwiać wszystkie wpisy przed obroną mgrr. Wracając wstąpił na chwile do siostry do domu rodziców. Znowu miała atak. Dzwonił do mnie bidulek że nie wie co robić, że nie da się jej dobudzić, że sztywnieje itd. Wezwali pogotowie i znowu jest w szpitalu. Dzisiaj przez myśl przeszło mi zapalenie opon mózgowo-rdzeniowych i kurde chyba się nie myliłam. Właśnie ja transportują do szpitala zakaźnego. Tam już mój M nie wejdzie. Zakazałam mu jej dotykać itd. Ja wczoraj myłam rece itd. więc spoko. Ale cholera jasna!!!! szkoda mi tej dziewczyny....kurde no!! oni są jacy są-a są powaleni ale szkoda mi ich. Choroby nikomu nie życze...:-(
A propo tabletki na teściową...to JA CHCE TAKĄ!!!!BŁAGAM NIECH KTOŚ WYMYŚLI!!;-)

Witajcie
Dziekujemy za komplementy naleza sie mezowi bo to on wybral
My juz po pracy i tez jadlam frytki z ketchupem ,majonezem i cebulka pychaaaaaa a w domu M zrobil chinskie jedzonko)
Pysznosci pojadlam teraz popijam owocowa cherbatke
Jestem troszke zmeczona i dzisiaj zamierzam wczesniej isc lulu jutro wolne![]()
;-)Ale to jest spacerówka. Raczej na później...NEW,JANE CARRERA ANIVERSARIO WySyŁ kurier gratis (824541072) - Aukcje internetowe Allegro
to link, który zapomniałam wstawić wczesnie, gapa;-)

z tymi wymiarami na usg to wiadomo,jak jest, lekarzowi ręka zadrży i już wyjdą nieprawdziwe...