Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja uwielbiam spodnie ciążowe, są mega wygodnewłaśnie oglądałam przepisy na ciasta i mam teraz ochotę na coś słodkiego :/
Dziewczyny podzielę się z wami moim pomysłem na ubiór. Wiadomo, że w ciąży ciężko o ciuchy: po 1.są drogie, 2.niezbyt fajne, 3.szybko się w ciąży tyje.
Odkąd jestem w ciąży to kupiłam sobie raptem jedne spodnie ciążowe (za 1zł na allegro:-)) i nie bardzo lubie w nich chodzić, są jakieś niewygodne. Postanowiłam, że już więcej nie kupię spodni.
Odkąd jestem na zwolnieniu, mam dość czasu by chodzić po lumpeksach.
A ubieram się tak:
- kupuję spódnicę taką o rozmiar lub 2 większą, najlepiej z lejącego materiału i...zakładam ją na biust. do tego golfik pod spód, rajstopy grube lub leginsy. Jest elegancko i co najważniejsze wygodnie. Polecam![]()
nie udało mi się pospać, za to Gabrynia trochę pobuszowała i jestem spokojniejsza:-)
z mojego ciasta budyniowego, wyszedł deser budyniowy(ale smaczny)wzięłam za dużą blaszkę![]()

Też słyszałam,że kobieta nie powinna mieć orgazmu w ciąży..i może jest w tym ziarno prawdy bo u mnie po tym ostatnio brzuszek stwardniał na moment.Troszkę mnie to wystraszyło.

ale to zleciało..Ja brałam Urosept bo gin mi zalecił bo miałam chory pecherz i powiedział mi ze moge brac bo sa ziołowe. A co do kopniaczków to ja juz czułam jak sie zaczoł 5 miesiacKurcze to u mnie juz tez 6 miesiacale to zleciało..
Co do uroseptu to sa to ziołowe tabletki chyba wiec niegrozne, ale lepiej zadzwonic i apytac, ja tak zrobilam. ( chociaz niewiele mi pomaga...)
U mnie dzis na obiadek, ziemniaczki, jajko i brokuł w panierce no i kefirek
W weekend mnie nie bedzie bo jutro rano zakupy, popołudniu do taty na urodzinki, a wniedziele do tesciowej na obiadek, takze zajrze do was pewnie dopiero w poniedzialekAle bede miec nadrabiania...:-)
Wczoraj pierwszy raz poczułam pod dłonią kopniaka:-):-):-) Milusio
Miłego weekendu dziewczynki , do napisania , buziaki w brzuszki :***