Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo na luty sie nie dalo sali przeniesc.... i w sumie sie bardzo cieszymy... mam nadzieje ze juz chociaz kropeczka wtedy bedzie w moim brzuszku ;-) dobrej nocy brzuszki papaCześć dziewczyny...
byłam wczoraj u lekarza. Mój był akurat na urlopie więc poszłam do innej Pani doktor. Chciałam aby zrobiła mi USG by poznać płeć dziecka (mój gin 2 razy mnie odesłał z kwitem mówiąc, że dowiem się po porodzie).

U mnie w sumie też tylko było jedno usg, gdzie widac było płeć... No ale jak było widać wyraźnie siusiaczka, a pępowina była tak jakby u góry, no to chyba się on nie wchłonie co nie??;-)

Dziewczyny, wiecie cos moze nt. otwartej szyjki?
Podczas badania lekarka mi powiedziala, ze mam prawdopodobnie otwrta szyjke, ale ona nie moze tego stwierdzic na 100% i wyslala mnie na usg. Ale usg dopiero we wt a ja oczywiscie juz sie zamartwiam.
Jesli szyjke mam rzeczywiscie otwarta to wytrzymam do wt?
Wg mnie jest dluga (na dlugosc palca wskazujacego), ale lekarki z tego wszystkiego zapomnialam zapytac![]()
szkoda, że tak długo musisz czekać na wizytę 

mi kazali sprawdzać od 34 tygodnia i wpisywać w tabelę.
), jedne czarne spodnie i jedne bojówki (te kupiłam 70% taniej). dwie bluzki bawełniane cieplejsze, dwie cienkie i jedną piękną bluzkę, taką lejącą się z połyskiem (50% taniej;-)). po domu chodzę w dresiku ;-)
no i zbadal - z szyjka wszystko ok - stoi w miejscu (nie powiedzial mi ile ma ale jest ok, a to mi wystarcza).

hej
wy sie zegnacie a ja sie witam
chciałam tylko napisać ze slub bedziemy mieli 24 kwietniabo na luty sie nie dalo sali przeniesc.... i w sumie sie bardzo cieszymy... mam nadzieje ze juz chociaz kropeczka wtedy bedzie w moim brzuszku ;-) dobrej nocy brzuszki papa
- kochana to super!!!!!!!!!!!!!!! bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!!a jak Twoja mama na to zareagowala??hej
wy sie zegnacie a ja sie witam
chciałam tylko napisać ze slub bedziemy mieli 24 kwietniabo na luty sie nie dalo sali przeniesc.... i w sumie sie bardzo cieszymy... mam nadzieje ze juz chociaz kropeczka wtedy bedzie w moim brzuszku ;-) dobrej nocy brzuszki papa