Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej dziewczyny ja tylko na chwilę z prośba o radę, bo ledwo widzę na oczy - doczytam was później
nie wiem, co mam robić:
od kilku dni tak boli mnie krzyż, że chce mi się ryczeć do tej pory byłam na L-4, bo byłam do tego przeziębiona, ale od wczoraj po prostu padam
jak kaszlę,rozrywa mi łeb, oczy mnie pieką, wczoraj wieczorem miałam stan podgorączkowy
próbowłam domowych sposobów, ale normalnie czuję się, jkaby mnie ktoś przejechaół walcem drogowym
i ne wiem czy mam iść do szpitala,czy mnie nie przpędzą z "taką błahostką"
Hej! Super, że zabawa się udałaJa też w domku,jak zwykle sama.Ale damy rade,pobawie sie z synusie.To co wczoraj pisała Agniesiak jak mozna sie bawic zs szkrabkami mi sie wczoraj udało i dzisiaj przed chwilka tak samo sie udało,super:-)
Na szczęście grzeczne dziecko nam się szykuje,bo wystarczyło,że położyłam rękę na brzuchu i powiedziałam:A Ty łobuzie śpij a nie rozrabiasz...i automatycznie się uspokoiłoDziewczyny, czy któraś z Was orientuje się jak to jest z porodami w innym mieście?
Nie chcę rodzić u siebie, tylko w miasteczku, które jest oddalone o jakieś 40 km od mojego. Problem w tym, że to miasteczo nalezy juz do innego województwa. Któraś z Was coś wiem na ten temat, bo ja szczerze mówiąc nie mam pojęcia![]()