reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Agniesiak-dobrze wyczytałam że robiłaś wczoraj pizze??jak tak, to duża ona wychodzi?bo bym dzis na kolacje zrobiła, tylko że muszę dla 5 osób:eek:
Kochana ja miałam gotowy spód z biedronki bo nam tamte najlepiej smakuja i sa niedrogie:tak: Najedliśmy się z M jednym spodem:tak:
A tamten przepis to hmm.. to zalezy jak rozłozysz ciasto na blaszce. Bo mozesz cieniej, mozesz grubiej a ono i tak jeszcze urośnie, więc bez problemu myślę, że starczy:tak: Na wszelki wypadek rozłóż na dwie blachy większe, cieniej ciasta i będzie git:tak::-)
A ja bym coś na obiadek zrobiła tylko nie wiem co:-( Cos dobregooo:-) tylko co:eek:

reklama
Boże wreszcie sie uporałam z tymi papierzyskami...az mnie głowa rozbolała..musze sobie wziasc prysznic to moze mi przejdzie.Na obiadek robie dzis kurczaka w czosnku i ziołach, frytki i surówke.
Kurcze udało mi sie sprzedać moją suknię slubną:-):-):-) fajnie bo akurat na swieta wpadna dodatkowe pieniazki :))) chyba za to kupimy sobie kamerke, jak sie urodzi dzidzia to bedzie w sam raz:tak:

Agniesiak- chyba zrobię poprostu podwójne ciasto na dwie blachy, zobaczymy jak wyjdzie;-)
już wszystko kupiłam co trzeba na pizze....
ja na obiadek zjadłam zupke pomidorową, a póżniej wchłonę krokieciki

A u mnie dzisiaj dzień chiński. Robię zupkę chińską a na drugie sajgonki z ryżem i sosem słodko-kwaśnym. Zobaczymy czy mi się uda bo robię pierwszy raz;-)

Właśnie wydrukowałam sobie cennik ze szpitala w którym chcę rodzić, i poród z os.towarzyszącą nic nie kosztuje, natomiast jeśli było by cc, to za os. tow płaci się 150

reklama
Do góry