Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
uznajmy ze czuje sie jzu lepiej 

Moi mzdaniem w smaku paskudne, ale pomaga 
jakiś mam dzisiaj paskudny humor
dronka83 ja też już mam załamke odnośnie wagi...przekroczyłam już 7dych i coraz blizej do 80kg. Jeśli chodzi o kurtkę zimową to ja kupiłam sobie w lumpku za15zł i to jakieś 2miesiące temu i już będzie mi służyć do końca ciąży. Może poszukaj u siebie w mieście w jakimś lumpku, w czasie ciąży wcale nie musimy wyglądać jak workiKoza ja już mam cholerne kompleksy odnośnie mojej wagi...boje się ze nie wróce do wagi sprzed ciąży i czyje się tłusto..wiem ze to w imię naszego dziecka ale mimo wszytko lubię się podobac a takjak przekroczylam 70kg to się troche podłamałam, co bedzie jak przekrocze 80!!! a po drugie chodze jak lump bo nie mam ani kurtki zimowej ani butów a jak pojade do mojego rodzinnego miasta to az wstyd bedzie wyjsc na ulice w starych ciuchach zimowych:-( a szkoda mi kasy na kurte zimową tylko na ciąże
![]()

)

ale za to inne zaupki z czego jestem zadowolona...

czyli jednak istnieja dobrzy ludzie - Jeju jak swietnie!! poprostu marzenie a nie szpital...ja uwazam ze takie cos sie ceni bo pacjent w szpitalu ma czuc sie jak w domu a nie jeden obok drugiego...mnie najbardziej wkurzało jak ja ie zapraszalam za duzo gosci po porodzie sebusia a dupa obok codziennie miala tyle gosci ze polozna wypraszała przyjdzie jeden drugi piatty i przyniesie jakies zarazki dla noworodkaWróciliśmy, było super:-)dziś zajęcia były z psychologiem a póżniej ćwiczenia z fizjoterapeutądowiedziałam sie przy okazji że szpital ma status -przyjazny dziecku, więc od razu kładą po porodzie dzidzie na brzuszek i tak sobie leżymy z nią około godzinki, w zależności ile potrzebuje, super, bo sie bałam że będę musiała o to prosić;-)aaaa i sale porodowe są jednoosobowe, tzw rodzinne;-)
a z kladzeniem dzidzi to tez super sprawa...ja tez mialam na cycach malutkiego sebusia az plakalam ze szczescia
- mam ten problem...dlatego doszlam do wniosku ze bede sie golic co 3 dni gdzie jeszcze nic za bardzo nie odrosnie i jak wrazie co krzywo to sie nie rzuci w oczy heheJa dziś po raz pierwszy miałam okazję przekonać się o czymś, o czym niektóre z Was mówiły już dawno temu. Jak to jest kiedy nie można się samemu dokładnie ogolić![]()