Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Ludzi jak mrówek, no i oczywiście jak poszłam do łazienki bo normalne, że co 5 minut latam to kolejki straszne i jakoś tak mi przykro sie zrobiło bo nawet nikt mi nie ustąpił kolejki:-( i wszystkie kobiety nagle zaczeły się rozglądac po scianach , jakby udawały że mnie nie widzą, a najgorsze jest własbnie to, że to kobiety, no bo mężczyzn jeszcze można zrozumieć bo nie wiedzą co to znaczy , no ale żeby kobieta............. ah szkoda gadać
. I miałam wrażenie, że ludzie tak dziwnie się na mnie patrzą, no ale może to tylko moje wyobrażenie. Dobra spadam się położyć bo mnie kręgosłup bardzo boli. Jutro wszystko przeczytam, co się działo przez te 2 dni u was i napiszę. Dobranoc i spokojnej nocy.
jak ostatnio pisałam Wam "spokojnej nocy bez chodzenia na siusiu" to sama wstałam
pierwszy raz od dluższego czas

)
ostatnio na przystanku na lawce siedzialam i przyszlo takie babsko i do mnie ze chce usiasc a ja do niej ze niech siada gdzie chce ja jej nie ustapie bo mi sie tez nalezy to zaczela pierniczyc swoje a mi tam nawe uwagi na nia nie zwracalam i tak najlepiej 
tutaj sa miejsca wyznaczone dla wozka ale zawsze trzeba "szanownych dziadkow " wrecz prosic o zwolnienie takiego miejsca przecierz emeryta sie nalezy