Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jakie porządki ?? podziwiam was za zapał sprztania
ja reczej ogólnikowo posprzatam bo jak mam caly czas remont i po nowym roku się skonczy to cały czas będe miala brud, kurz że ścienką nie nadąrze latać. Poukladalm tylko-albo az
2 godz dokumenty w segergatory, jakieś faktury..i potem tak mnie kręgosłup napierniczał ze szok 
3maj się i nie dawaj i tak dużo wytrzymałaś
trudno to zindentyfikować i nigdy czegoś takiego nie mialam
Mam nadzieje ze po porodzie zniknie wiec twoja cera też musi ulec poprawie wraz z urodzeniem synka:-)
Najgorszy jest 1 tydzien jak nie wiesz co ze soba zrobić
a potem już ci czas zapiernicza siedząc w domq
i jak lekarz sam nie zleci to mamy się upominać bo ono jest bardzo WAŻNE. Teraz jest jakaś procedura ze jeśli kobieta nie ma zrobionego tego badania to od razu ma podłaczany chyba antybiotyk tak zapobiegawczo podczas porodu nawet jeśli nie ma paciorkowca.
oby do 32 potem już z górki

, myślę już tylko o Świętach. Porządków typowo światecznych nie robię. Jedynie wyprałam firanki i umyłam tylko szyby w oknach. Część Świąt spędzamy u mojej mamy i część u teściów, także w domu nas nie będzie;-).
, nie wiem czy przypadkiem jeszcze stycznia nie przepracuję
, a nie chce już mi się
moje prawko juz do odebrania 
wiec polezy sobie am jeszcze kilka dni.........
na nikogo nie mozna liczyc...

troche mnie tez porzadki swiąteczne pochłonęły aktualnie układam ciuchy w mojej szafie ufff...to dopiero wyzwanie, miałam juz taki bałagan ze szok