Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wanienkę dostałam od koleżanki po dwójce dzieci, była wprawdzie zakurzona, ale umyłam i lśni jak nowa :-) Pozatym ja wiedziałam po kim ta wanienka, z niewiadomego źródła to bym nie chciała używanej

a to mały łobuz niech pokopie raz a dobrze, bo się mama zamartwia
rybka jak to dobrze że wszystko w porządku z Mateuszkiem
Mój synek coś mało ruchliwy od wczoraj:-( i to tak naprawdę mało, dzisiaj to go ze 3 razy poczułam:-( Mam nadzieję, ze jak się położę to się troszkę rozkręci. Wczoraj nawet jak się położyłam spać, to cisza jak makiem zasiał w brzuszku:-( Zjadłam wafelki, to coś tam poczułam ale leciutko... teraz wam piszę o nim a ten mnie kopnął w pępek hehea to mały łobuz niech pokopie raz a dobrze, bo się mama zamartwia
![]()

Mój synek coś mało ruchliwy od wczoraj:-( i to tak naprawdę mało, dzisiaj to go ze 3 razy poczułam:-( Mam nadzieję, ze jak się położę to się troszkę rozkręci. Wczoraj nawet jak się położyłam spać, to cisza jak makiem zasiał w brzuszku:-( Zjadłam wafelki, to coś tam poczułam ale leciutko... teraz wam piszę o nim a ten mnie kopnął w pępek hehea to mały łobuz niech pokopie raz a dobrze, bo się mama zamartwia
![]()

ale się cieszę, super wieści:*****HURA
mam same dobre wieści!!!
nasz synek ma komory mózgu w normie!!!!
waży już 1620g a to 28tydz 2 d
ma mały nosek długie włosy na głowie i jąderka już w worku
ale super
dostaliśmy najlepszy prezent świąteczny!!!
no ale dobrze...niech się wyszaleje w brzuszku - przynajmniej jestem spokojna :-)