reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

HURA

mam same dobre wieści!!!

nasz synek ma komory mózgu w normie!!!!
waży już 1620g a to 28tydz 2 d:-D:-D:-D:-D

ma mały nosek długie włosy na głowie i jąderka już w worku:-D:-D:-D

ale super

dostaliśmy najlepszy prezent świąteczny!!!

Miałam juz isc a tu widze takie swietne wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie masz pojecia jak bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!!! poprawilas mi humorek ta wiadomoscia:-D:-) i jaki duzy Mateuszek.!!!! daj mu buziaka od ciocii:-)

reklama
RYBKA brawo :)) super ze wszystko ok swietny prezent :)
My w poniedzialek idziemy na takie dokladne usg i ciesze sie bo tam widac cala dzidzie a nie jak u mojego gina kawalek po kawalku bo taki ma stary sprzet .

Pospalam i zjadlam znowu zupke a teraz czekam na ciasto ktore juz w piekarniku :)

ide sobie zrobic znowu to picie z cytrynki i pod kocyk :)
Potem jeszcze tu zagladne :)
Milego wieczorku

ccaroline - ja to gapa jestem, pewnie przeoczyłam twego posta po usg:-D
ale cieszę się, że wszystko ok;-):tak:

rybka -
cuuuuudownie, że Mały zdrowy no i do tego dużachny:-D:-D:-D:-D
bardzo się cieszę:tak:

a w ogóle to zapomniałam wam napisać, że dzisiaj w sklepie jedna babka koło 50 przepuściła mnie w kolejce, mówiąc głośno, że przecież pani powinna bez kolejki (reszta ofkors udawała, że nie słyszy;-))

a potem starsza pani przepuściła mnie w drzwiach i jeszcze drzwi przytrzymała:szok:

co to dziś narodowy dzień dobroci dla ciężarówek ????:-D:-D:-D

Rybka cudownie że wysztko ok no i ty taka kruszynka i takiego giganta nosisz w sobie to nie dziewne ze Mateuszek sie pcha na ten świat już:-) Ale niech czeka ... do lutego już niedaleko:-)

Rybka - bardzo się cieszę, że wszystko dobrze. Super dużego chłopaka nosisz pod serduszkiem:-)
Nasza mała troszkę się rozkręciła - bo troszkę się niepokoiłam, że dziś taka spokojna była.

aa... dziewczyny pisalam o wanience pamietacie?
okazalo sie, ze tesciowa zalatwila skads jaka stara uzywana wanienke pokryta tona kurzu :-D
Karol ja wysmiał i powiedział, ze dziekuje za taki prezent, ale na NOWA wanienke to nas jeszcze stać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry