Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kazdy porod jest inny wiec nie chce sie nakrecac ani nastawiac na cokolwiek.
Poród SN !!! mysle ze Natalka nie wda sie w tatusia....
. Ja na sam temat porodu reaguję wybuchowo. Nie mogę z nią o tym rozmawiać. Kiedyś jej powiedziałam, że porodu się panicznie boję i od tej pory próbuje mnie przekonywac, że nie jest źle i kobieta musi to przeżyć i koniec. Nie powinnam krzyczeć bo to nie pomaga i najlepiej rodzić bez znieczulenia, ona rodziła bez i jest z siebie dumna. Ja z kolei uważam, że nie będę z siebie robić męczennicy a jak krzyk mi pomoże to będę darła się na cały oddział i tak właśnie się dogadujemy
. Na koniec stwierdziła, że już żadnych rad dawać mi nie będzie bo mam swoje forum BB i i tak wiem lepiej
Czarnuszka- No filmik fajny, z instruktarzem położnej. Filmowany z boku także oszczędzili nam widoków
Wiecie co wzruszyłam się jak ta mała zaczęła płakać. No i ta niespodzianka.
Może nasz Kubuś okaże się Paulinką bo jak narazie tylko raz lekarz płeć stwierdził;-)
Wczoraj miałam krótkie spięcie z mamą z mojej winy. Mąż nawet stwierdził, że przesadzam i trzepiam się dosłowenie każdego jej zdania. Ja na sam temat porodu reaguję wybuchowo. Nie mogę z nią o tym rozmawiać. Kiedyś jej powiedziałam, że porodu się panicznie boję i od tej pory próbuje mnie przekonywac, że nie jest źle i kobieta musi to przeżyć i koniec. Nie powinnam krzyczeć bo to nie pomaga i najlepiej rodzić bez znieczulenia, ona rodziła bez i jest z siebie dumna. Ja z kolei uważam, że nie będę z siebie robić męczennicy a jak krzyk mi pomoże to będę darła się na cały oddział i tak właśnie się dogadujemy
. Na koniec stwierdziła, że już żadnych rad dawać mi nie będzie bo mam swoje forum BB i i tak wiem lepiej
![]()
dla mnie samamy powowdem do dumy bylo to zze przeszlam cala ciaze i urodzilam zdrowe dziecko..a co ma do tego znieczulenie czy krzyczenie..(a krzyczalam o tak....:-))Coz na tym forum tez sa kobitki które juz rodzily a niektore nawet dwa razydla mnie samamy powowdem do dumy bylo to zze przeszlam cala ciaze i urodzilam zdrowe dziecko..a co ma do tego znieczulenie czy krzyczenie..(a krzyczalam o tak....:-))

bo ja na skurczach to stekalam i sie darlam a porod mnie nie bolal bo wiadomo dlaczego... najgorsze skurcze ale w sumie juz ich nie pamietamWitam Marcóweczki bardzo dawno mnie tu nie było ale trochę pokręciło się u mnie i musiałam dojśc do siebie!
Lekarze podejrzewali wadę genetyczną u mojego synka i jakiś czas musieliśmy spędzic w szpitalu na wielu badaniach ale najważniejsze że wszystko jest ok a 7 stycznia po badaniu to już na 100%.Mój M niestety stracił pracę i jest w tej chwili za granicą aby zarobi c jakieś pieniążki bo do porodu już niedługo!
Mam nadzieje że znowu mnie przyjmniecie do swojego grona i już bez problemów razem dotrwamy do marca:-):-)