mag349
Fanka BB :)
eee...a ja nie wiem o co chodzi![]()
O to, ze ksiądz po kolędzie chodzi.
Ja chyba w tym roku nie przyjmę, bo chcę słuchać, zaraz będzie o śmierci Mamy i o tym, że ja z brzuchem, a ślubu nie mamy...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
eee...a ja nie wiem o co chodzi![]()

zaczęłam od poniedziałku, wczoraj na 3 razy was czytałam, a dzisiaj skończyłam
Piszecie jak zwariowane;-)
trochę tego było od czwartku

Gdzie będa i wogóle. Rzuciła też tekst, że my pewnie będziemy mieli w restauracji. Ja jej na to, ze na restaurację to trzeba mieć pieniądze i wolę zrobić w domu dla najbliższych takie małe przyjęcia. Że jeżeli już to będą tylko rodzice moi i oni, nasze rodzeństwo z rodzinami i rodzice chrzestni (czyli juz jakieś minimum 15 osób). To ona zaczęła gadać, że to może u nich zrobimy chrzciny!!! Chyba ją pogrzało, będę jechała z dzieckiem 100km nie do swojej parafii, bo ona chce se gości naspraszać. Powiedziałam jej, że nawet nie ma mowy, że zaproszę tyle osób na ile mnie stać i na ile mi pozwolą warunki w domu. Że nie jestem osobą zastaw się a postaw się i że drugiego wesela robić nie będę, a poza tym to moze niech się Olek najpierw urodzi, a potem będę debatować na ten temat. I skończyłam temat, bo mi ciśnienie coraz bardziej wzrastało. Nosz co za baba. Chrzciny swoich dzieci miała, to teraz wara od moich. Jeszcze będzie mi narzucać co i jak mam robić

Jessssu jak o tym piszę to mi nawet cisnienie wzrasta. Dobrze, że moi rodzice są spoko i się nie wtrącają i zawsze tolerują nasze decyzje i nie narzucają się, a nawet nam pomogą w tym co sobie zaplanujemy.witam, witam, a na kiedy termin?witam, dołączam się do marcóweczek 2010![]()

zostal postawiony przed faktem dokonanym i nie mial wyjscia gadac ze tego nie potrzeba itd
I tak latalismy prawie godzine dluzej. No i samo ladowanie dosc nieprzjemne, ja tam sie nie boje (a raczej nie balam przed ciaza), ale moj M to o malo na zawal nie zszedl 

Planuje upiec jutro makowca, ale musze kupic walek 

! Przeciez te pieniadze sa od Dziadkow dla Dzidziolka! Pozyczysz pewnie na wieczne oddanie jak ja to mowie... Teraz macie inne wydatki. witamy wśród marcóweczekwitam, dołączam się do marcóweczek 2010![]()

na szczęście mąż decyzje kiedy co kupić zostawił mnie on tylko nosi za mną reklamówki 
mam nadzieje że córeczka zrobi mi prezencik na nowy rok i usg wyjdzie lepiej niż ostatnio i nic się nie pogorszy 

Chociaz na chwile