mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!! Życzy Młoda para 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mloda Mamuska wszystkiego najlepszego na nowej drodze!!! :-)

Z małego przyjęcia dla najbliższych zrobiło się weselicho, z tego co wiem każdemu się podobało... hehe. I mimo, że 8my miesiąc to całą imprezę hulałam na parkiecie.. I nic mnie nie bolało, najlepsze
A kościelny robimy na wielkanoc od razu z chrztem dzidźki
Jak chcecie zobaczyc fotki to zapraszam na naszą-klasę
No właśnie, miesiąc to bardzo dużo! Szczerze, to chciałabym być na Twoim miejscu:-)No to ja mam miesiąc wcześniej terminWolę się zabezpieczyć, bo to nigdy nic nie wiadomo, a w razie czego też nie będzie miał mi kto pomóc.
Zaczęłam kompletować ostatnio, po tym jak znajoma na innym forum urodziła w 35 tyg., choć nic nie zapowiedało wczesniejszego porodu. No, a mi się juz kończy 32 tydzień, więc lepiej dmuchac na zimne![]()

Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!! Życzy Młoda para![]()
dostałam skurczy, nie były baaaardzo bolesne, no ale całkiem bezbolesne też nie 

ale się zestresowałam 
albo może 2 paczki najmniejszych i potem juz te ciutke większe? 
Mloda Mamuska wszystkiego najlepszego na nowej drodze!!! :-)
Mag349 ja jak patrze na Twoj suwaczek, to mi krew mrozi w zylach58 dni
Ale leci
![]()

Po tym to dopiero sapię jak parowóz 

O kurcze, ty lwepiej sobie spokojnie poleż i nie prowokuj dzidziolka
No i jeszcze zakup wózka nas czeka. Wczesniejszy poród nie wchodzi u mnie w grę, musze doczekać co najmn. 37 tyg. bo w tej klinice przyjmują dopiero w 37tc
.Więc jeśli akcja zaczęłaby się np. w 36 tc to prewnie musiałabym wojowac zeby mnie przyjęli, zresztą jeszcze zapytam ichniego lekarza. Tak czy siak finalnie nie chciałabym trafic do państwowego szpitala bo chcę cc a tam mi nie zrobia na bank. Teraz jakis dziwny nacisk na porody SN a ja się na to nie piszę
. Dlatego też do 37 tc nie ma prawa nic się wydarzyć! Oby!
a ze nie uzywamy suszarki bo duzo pradu ciagnie i szybko rzeczy sie niszcza i nie pachna to schnie na takim pajaku