Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nie kracz kochana bo nie wiadomo, co się może zdarzyćto która następna?...
Jak tak piszecie o tych swoich dolegliwościach, skróconych szyjkach...to ja chyba przenoszę ciążę :-):-):-) bo jakoś nic mi sie nie dzieje (w sumie dobrze ale wolałabym szybciej urodzić ;-))

Ja mogłabym rodzić już nawet teraz.. :-)
to która następna?...
Jak tak piszecie o tych swoich dolegliwościach, skróconych szyjkach...to ja chyba przenoszę ciążę :-):-):-) bo jakoś nic mi sie nie dzieje (w sumie dobrze ale wolałabym szybciej urodzić ;-))

a nie widzialam ich bo sa pod brzuchem dopiero jak stanelam z lusterkiem to sie przerazilam

i robią mi sie coraz wieksze jak można temu zapobiec POMÓŻCIE

jedno badanie i tyle musialam zaplacic....powiedziala zebym zrobila to badanie bo przy skracającej sie szyjce to zemym infekcji nie załapała....- kochana trzymam kciukasy za dziewuszkiA ja muszę się wam pochwalic. ; )).
O 18:00 mam wizyte u gina z USG. Dowiem się jakie duże są niuńki. I czy wszystko jest ok.
-NOoooooo pewnie zazdroszczawłaśnie zobaczyłam że juz jest wrzesień 2010
ale one nam zazdroszczą co???![]()

- Kochana ogromne gratulacje!!!! Złota medalistka!!!!!! Jestes bardzo dzielna mamusia!! i bardzo silna i naprawde Cie podziwiam!!!!!Witajcie Dziewczyny
Jestem już w domku.
Szymon Piotr urodził się 5 stycznia o 11.31. Jest cudnym wcześniaczkiem. Jego stan się poprawia. Niestety nie mogę go widywać - wyskoczyła mi opryszczka na ustach i muszę się wyleczyć - bo to groźne dla niego.
Kuruję się po cesarce...
- Ojjjjjjj to jednak jajeczkaaaa górą!!!!!! hehe ale przygoda swoja drogąno też byłiśmy w szoku :-) Na szczęście nie kupowalam dużo różowych ubranek tylko raczej takie neutralne bo jednak cos mi podpowiadalo w środku żeby sie ograniczać do różowych.

- witaj witaj... jak widac u nas bardzo wesołoWitam! Termin mam na 6 marcaMogę się dołączyć tak na końcówce? Teraz mam więzej czasu więc mogę się poudzielać na forum bo muszę niestety leżeć
![]()