Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ja sama, jak poczytam, to wszystkie objawy się od razu zgadzają i już mam stresa, że umieram
więc lepiej brać to na zimno... dostałaś antybiotyk i za parę dni nie będzie śladu po bakteriach 
O kurde!!! to lipa koszmarna!!( no i co tu zrobic...mi tez by serce peklo jakbym miala isc do pracy i zostawic dzidziolka
(
Wiecie co !!moj mezunio odebral mi wyniki z tego posiewu i mam bakterie jakas napisalam gin sms-ka z wynikami i maz teraz pojechal do niej do gabinetu prywatnego bo akurat dzisiaj przyjmuje po antybiotyki , przeczytalam w internecie ze ta bakteria powoduje poronienia albo przedwczesne pekniecie pecherza plodowego!!
prawie dostalam zawalu jak to przeczytałam..
teraz to dopiero sie boje!! ciekawe ile bedzie trwalo leczenie:-( potem pewnie zas ten posiew za 115 zł
zbakrutuje...ale najbardziej mnie martwi moj maluszek
![]()
Hej kochaneNapędziłam Wam i sobie stracha. Ale zadzwoniłam do mojego gina i kazał mi wziąść no-spe i poleżec i jak by nie przeszło w ciagu 2 godzin to miałam jechać na IP. Ale na szczęście wszystko ustało. Teraz czuję się dobrze
Uff, a już myślałam że Olivcia się już zaczyna pchać na świat.
peperka te szczepienie 6 w 1 jest platne????????