kamikaa
Fanka BB :)
Sorry ale musze pisac na raty;/
Ja juz nie pracuje i bede traz dostawac siano z urzedu pracy to ze M sie uczy wyhodzi tylko w tymna dobre ze miastonam placi za chate ,my tylko placimy prad i takie tam inne .
reszta co dostajemy okolo 900 euro jest na zycie .
Ale wszystko kosztuje i jasne dajemy rade bo M jest bardzo oszczedny ipotrafi ze swojej marnej wyplaty 450 euro jako uczen co miesiac odlozyc
gorzej ze mna ja nie potrafie 
od marca jak bedzie dziecko bedzie jeszcze lepiej
Dostane moje 350 na zycie
300 wychowawcze
180 na dziecko
I jesli sie uda 210 z kasy chorych bo pracowalam przez rok .
Ja juz nie pracuje i bede traz dostawac siano z urzedu pracy to ze M sie uczy wyhodzi tylko w tymna dobre ze miastonam placi za chate ,my tylko placimy prad i takie tam inne .
reszta co dostajemy okolo 900 euro jest na zycie .
Ale wszystko kosztuje i jasne dajemy rade bo M jest bardzo oszczedny ipotrafi ze swojej marnej wyplaty 450 euro jako uczen co miesiac odlozyc
od marca jak bedzie dziecko bedzie jeszcze lepiej
Dostane moje 350 na zycie
300 wychowawcze
180 na dziecko
I jesli sie uda 210 z kasy chorych bo pracowalam przez rok .
No i się powstrzymuję
a ja tak nie cierpię odmawiać sobie jedzenia!!!! Nigdy się nie odchudzałam, a w ciaży muszę się ograniczać, masakra
Tzn. nie muszę, ale jakbym się nie ograniczała to bym wyglądała jak słoń, a tak to wyglądam jak hipopotam
I są bardzo szybkie, że się wcale prawie nie stoi przy garach. I nie wychodzi to drogo - tak normalnie.
Z czego do cholery mamy oszczędzać?????????? Może przestanę jeść, to wtedy coś zaoszczędzę