kamikaa
Fanka BB :)
KOLPOSKOPIA warto poczytac wszystko o kolposkopia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jak jest z waszą wagą?
Witaj wsród nas i naszych fasolinekWitam!!
Chciałabym dołączyć. Dopiero teraz, bo dopiero teraz wiem, że mój pęcherzyk nie jest pusty, ostatnio tak było. Znaczy się 2,5 roku temu. Przez ten cał czas staraliśmy się, był i clo i duphaston, mierzenie tempki, testy owulacyjne, badania, hormony, pregnyl. Zaszłam w cyklu kiedy brałam luteinę. Jesteśmy bardzo szczęsliwi, oby wszystko już było dobrze...
Widziałam już serduszko. Jutro jadę jeszcze raz do gina, bo widząc moje niedowierzanie zaprosił mnie do siebie na usg i dopochwowe i przez brzuch na lepszym sprzęcie. On tam ma i 3d i nagrywa filmiki. W poniedziałek serduszko widziałam przez usg na brzuchu.
Co jeszcze? Chyba wszystko jak narazie, podczytywałam Was troszkę, gratuluję Wam wszystkim!
hej
my po wizycie jest ok
dzidzia ma 3,5 cm termin wychodzi na 7 marca a z @ na 9 więc jest superserducho wali rączki nóżki śliczne
tylko się nam jakiś krwiak doczepił:--
-( ma już 20mm x 9mm ale mamy nadzieje że się wchłonie
wyniki tokso różyczki cytomegali są ok
samopoczucie też ok
kolejne podglądanie już 25 sierpnia
witam nowe mamy
czekam na wieści kolejnych kobitek po wizycie fotkę wkleję na usg![]()
Sorki dziewczyny, że tak się zdenerwowałam ale to chyba hormony i stres wywołały we mnie ten stan. Oczywiście jestem 9 tygodniu a nie miesiacu..mój błądlub 6..sama nie wiem co mówic :/ Jakby tego było mało dziś osobiście moja lekarz zadzwoniła do mnie po odbiór cytologii i co sie okazało że mam atypowe komórki nabłonka płaskiego i musze zrobić kolposkopię i po niej bedzie wszytko wiadomo...teraz to nie tylko o życie mojej kruszyki sie obawiam ale i swoje. Oby nie był to stan przedrakowy:-(ale to może wyjaśniec dlaczego nasza dzidzia tak słabo się rozwija. Jutro mam usg a na kolopskopie musze sie umowic na next week.
A dzisiaj mialam ochote na ogorkowa i mam caly wielki gar .Kwasna ogorkowa pycha .
Ktoras chetna ?

Sorki dziewczyny, że tak się zdenerwowałam ale to chyba hormony i stres wywołały we mnie ten stan. Oczywiście jestem 9 tygodniu a nie miesiacu..mój błądlub 6..sama nie wiem co mówic :/ Jakby tego było mało dziś osobiście moja lekarz zadzwoniła do mnie po odbiór cytologii i co sie okazało że mam atypowe komórki nabłonka płaskiego i musze zrobić kolposkopię i po niej bedzie wszytko wiadomo...teraz to nie tylko o życie mojej kruszyki sie obawiam ale i swoje. Oby nie był to stan przedrakowy:-(ale to może wyjaśniec dlaczego nasza dzidzia tak słabo się rozwija. Jutro mam usg a na kolopskopie musze sie umowic na next week.
Mnie niestyety lekarza położył do łóżeczka na miesiącale odkryłam DUŻY pozytyw tej sytuacji (poza nie chodzeniem do pracy) a mianowicie nabyłam w empiku fantastyczna książkę.
Tytuł: Wpadka
autor: Rebecca Eckler
to jest rodzaj pamiętnika autorki pisanego właściwie od dnia po poczęciu ale w tak kapitalny sposób że wczoraj popłakałam się (dosłownie) ze śmiechu.
jak macie możliwość to gorąco polecam. Moje trzy kumpele już czekaja w kolejce jak ja skończę![]()
Ja poproszę!
Juz podaje
Wlasnie wstalam i mam ogromnego gloda tym razem
Mozaralla pomidor ,bazylia ,olej pomaranczowy pychaaaaaaaaaa
Sa chetni to zrobie wiecej :-)

Wcale mi się to nie podoba