Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Caroline kiedy dostalas wiaodmosc od moniskabe? widzialam sie z nia ok 11.30 to wychodzilo ze nie rodzi, mieli jej tylko usg jeszcze zrobic
Usypiałam synka i wtedy dostałam smsa była to godzina 13:04. Pisałam jej, że trzymamy kciuki i aby informowała nas co u niej.
no pedicure to sobie wlasnie wczoraj zrobilam, wlasnorecznie
a gole sie tez sama, i to co kilka dni bo mam schizy co by bylo gdybym nagle wyladowala w szpitalu i taka nieogolona![]()

Dziewczyny dzisiaj z rana powtorka z rozrywki.
I to sa na pewno wody.
W nocy skurcze mialam lekkie i nieregularne. Ale nie przekraczaly 10 minut.
Lece sie kapac i jedziemy do szpitala. Wole nie ryzykowac dziecku infekcji.
Bede pisac do ktorej z Was.
Pozdrawiam :-)
Cześć
No cóż...nocka nie przespana. Skurcze najpierw co 10 min a nad ranem co 8 min. Czekamy na skurcze co 5 i wtedy śmigamy do szpitala. Wody mi nie odeszły ale skurcze bolesne, od kręgosłupa do brzuszka. Czuje jak mały sie ulozył bo mnie kości bioder bolały jak nie wiem co...I ciśnie mnie tam na dole. Sikam cały czas ehh. M teraz śpi bidulek po całej nocy a ja jem śniadanko. Napije sie herbatki i zobaczymy. Torba gotowa. Jeszcze później kapiel i golenie ;/ eh Kochane spokojnego dnia!![]()
PATINKA,MONI-powodzenia,czekamy na relacje.
Zastanawiam się czy przy ułożeniu miednicowym będę musiała zgłosić się na cc dopiero jak poród się zacznie,czy lekarz wcześniej wyśle mnie do szpitala...?!Kurna,dopiero 11marca mam wizytę i się dowiem.
izulka , aneczka a mi się wydaje że do szpitala gdzieś iść jak miną 2 tyg. po terminie , bo do 2 tyg moze sie opóźnić ://