A mi na wymazie wyszedł jakis wredny paciorkowiec bezmleczny
jak o tym poczytałam, to aż mnie zmroziło.
Biore teraz antybiotyk, dopochwowo jakieś draństwo, zeby mi się grzyb nie zrobił. Muszę przerzucić się jednak na duphaston doustnie, bo juz dopochwowo byłoby za dużo.
Byłam u gin tuz przed rozpoczęciem starań o dzidzię i poinformowałam ją o tym. Zrobiła cytologię, ale bez rozmazu i teraz mam problem.....a mogłam go wczesniej wyleczyć. Buuuu....

jak o tym poczytałam, to aż mnie zmroziło.Biore teraz antybiotyk, dopochwowo jakieś draństwo, zeby mi się grzyb nie zrobił. Muszę przerzucić się jednak na duphaston doustnie, bo juz dopochwowo byłoby za dużo.
Byłam u gin tuz przed rozpoczęciem starań o dzidzię i poinformowałam ją o tym. Zrobiła cytologię, ale bez rozmazu i teraz mam problem.....a mogłam go wczesniej wyleczyć. Buuuu....

obudzilam sie jak mnie baby stare wciagaly do przedzialu swojego i klnely na siebie ze glupie nie wifdzialy ze kobieta w ciazy i ze miejsca nie ustapily ale pobiegla do konduktora i konduktor mnie zlapal za chabety
kurcze ale taks ie wystraszylam ze nie wnikam a ten biedny pan co nie lapal to mniejszy o de mnie o polowe i chyba z dwa lata starszy pewnie tez sie nastraszyl a mi juz brzuch widac i w ogole haha jaja jak nie wiem.... myslicie ze dzidzi moglo to zaszkodzic .?? doslownie na niecala minutke stracilam przytomnosc 
poprostu tak mam ze w dusznych pomieszczeniach i jak ludzi duzo jest czy po bieganiu czy innym wysilku to mi sie slabo robi no ale myslalam ze znajde jakies siedzace miejsce a moglam isc od razu do konduktora zeby mi dal ten przedzial... glupia ja no ale niemyslalam ze mnie to spotka... z reszta mam tachykardie zatokowo komorowa i przy wysilku i w dusznych pomieszczeniach fik zawsze robilam.... o tym mojemu lekarzowi tez musze wspomniec bo jak im przy porodzie naturLNYM BYM FIKNELA TO NIE WIEM CO BY BYLO... MUSI BYC CC...

) moja kulinarna zachcianke i pojechalismy
nie wiem dlaczego, ale jakoś bardzo negatywnie się do tego nastawiam, tzn mam wrażenie, że będę się musiała o to wykłócać