Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bardz mi przykro dziewczyny, muszę się pożegnać. Dziś miałam zabieg. 10tc puste jajo płodowe. Leżałam tydzień w szpiatu i nic, nie rosło nic się nie pokazało, bez echa zarodkaZa trzy miesiące dostane zielone światło. Wszystkim Wam życze bezstresowego czasu. ściskam i całuję.
O rajku...właśnie dopadło mnie. Pierwszy raz. Nie zdążyłam do kibelka, wylądowałam przy wannie.
Myślałam, że to raczej koniec, a tu...
tylko laski dziwnie na mnie patrzyły- one nic nie wiedzą, więc im powiedziałam, że chyba się czymś przytrułam...
wiecie co mam mega doła.
dzisiaj do sali położyli ze mną dizwczyne w tym samym tygodniu ciązy co ja.
...
...
Cholera - zaczęłam sie przez to nad wszystkim zastanawiac i chyba pójde chaje zrobic zeby mi usg zrobili i sprawdzili czy wszystko jest ok

Bardz mi przykro dziewczyny, muszę się pożegnać. Dziś miałam zabieg. 10tc puste jajo płodowe. Leżałam tydzień w szpiatu i nic, nie rosło nic się nie pokazało, bez echa zarodkaZa trzy miesiące dostane zielone światło. Wszystkim Wam życze bezstresowego czasu. ściskam i całuję.
tylko dlatego, że mu powiedziałam NIE, bo chciał zabawkę, którą miało inne dziecko 

yess - bardzo mi przykro :-(
ionka - no to sie musialas wystraszyc - jak moj synek sie o moj brzuch oparl to sie balam, a co dopiero kopniak w brzuch... Kurcze - moze idz na L-4 od wrzesnia? Nie chcesz??? Bo w przedskzolu to masz sporo takiej pracy ze tak to nazwe fizycznej. Ja bede miala zerowke i tez mnei przeraza schylanie sie zeby buty wiazac na pryzklad w lutym, no ale jednak mam nadzieje, ze zle nie bedzie... Ale w przedskzolu z maluszkami to ciezko...![]()
dziewczyny mam problem... nie wiem jak dobrac stanik... piersi mi sie zwiekszaja strasznie... yyyyy... no i wszystkie staniki porobily sie za male...