Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja juz po pierwszej ciazy weszlam w miseczke E... No i nie moge kupowac bielizny w sklepach typu H&M bo tam maja tylko do D...
Dzis zaszalalam i kupilam stanik Triumpha - 75E - ekspedientka podejrzliwie patrzyla ze chce taka wielka miseczke a nie wygladam![]()
Gin stwierdział "że idzie sobie na spacer i nie wie czy zdązymy za nim bo takie żywotne dziecko jest"
Widziałam nawet 2półkule mozgu i dziecko jest idealnie w 9t3dniu wg ostaniego usg ktore robilam prywatnie !! Teraz poszłam z NFZtu i dotałam wiecej zdjęć bo 9 niż tam płacąc za samo usg 150 zł bez konsultacji
złodzieje!! Lekarz zaprosil nawet mojego męża a myśłam ze przy takiej wczesnej ciązy jeszce nie moze byc mąż a tu szok
Pozniej śmaiałam sie z Krzysia bo tak przeżywał to ze dzidzia ma 2,6cm a ma raczki i nożi jak stwierdził "wyciągneło do niego ręce:-)" kochany głuptas

hej dziewczyny dawno się nie odzywałam ale śledziłam codziennie wasze wątki:-)
no ale zeby nie była tak pięknie lekarz stwierdział ze mam krwiaka podkosmówkowego:-( o wymiarach 27x11 mm ...
I no wg niej powinnam leżec do 12 tc:-( ale nie jst lekarzem prowadzacym i nie mogla nic przepisac ani dac zwolnienia!! Mam pytanie czy ktoras z was tez ma/miala krwiaka i czy musze isc na zwolnienie i cos trzeba brac na podtzrmyamnie ciązy?? Jak wy z tymsobie uporałyscie !! Wchłonał wam sie??
Bo w pracy nikt nie wie jeszcze i jak pojde na 3tyg l4 to lipa....głupia jestem bo sie przejmuję parcą ale obsluguję sprzęt ktory nikt oprocz mnei nie umie obsłuzyc i jak pojde na zwolnienie to jak wróce to do konca roku sie nie wyrobie z robotą!!
No i teraz mam kolejny orzech do zgryzienia co robic..wiadmo dobro dziecka na 1 miejscu ale ciąza to nei choroba wiec![]()

dziewcze na krwiaka to ja włąsnie w szpitalu leże.
Kładź sie dołóżka i to natychmiast !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

krwiak objawia sie plaminiami, bolami brzucha....mnie to nie dotyczy ale lepiej dmuchac na zimne!! Leze w łóżku z lapotem i pilotem w reku