marti8
Fanka BB :)
I tak też uczynię...ale na wszelki wypadek zdzwonię do mojego gina jutro, mam nadzieje że mnie uspokoi...dzięki wielkie missiiss1301
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SKANDAL!!! To ich praca i powinny pomagac w takich sytuacjach! Niemeczka trzymaj sie tam jakos. Z drugiej strony nie warto do nich pyskowac, bo beda jeszcze gorszePogratulowałam.Mieszkamy nawet na tym samym osiedlu, ale jakos wczesniej jej nie zauważyłam.
Pielęgniarki to też takie głupie, jedna przyszła na chwilkę wywietrzyć i się spytałam czy mogłabym prosić mojego ginka do mnie na chwilkę, bo ja nie zabardzo mogę chodzić a ona: "Dziecko se zrobiłas to sama chodź pytać" a mnie wbiło w materac i nic nie powiedziałam.
A nam kot uciekł, taki dziwny było ostatnio. Nawet mężowi nie kazałam go szukać.![]()

Dziewczyny jak ja sie boje... Echhhh....Moj M jest strasznie sceptycznie do tego nastawiony, ciagle mowi "i po co Ci to?", ale pewnie to sie zmieni jak pierwszy raz posluchaTutaj właśnie ten detektor bada tętno płodu :-)
Chyba muszę mężowi to pokazać. ;-)

Niemeczka trzymamy kciuki, zebys dzisiaj wyszla. I zeby wszystko bylo dobrze.
buziaczki :*
dziewczyny nie zgadniecie... tak okolo 2 tygodni temu pozbylam sie.. tzn moj Karol z bratem wywiezli kota ponad 5 km stad. Bo moze kiedys pisalam ze mialam wrazenie ze jest chora. a boje sie strasznie tej toksoplazmozy itp. A uspic nie mam sumienia. Wierzylam ze sobie poradzi. no i .... wczoraj wychodze z domu... a tu kot przed drzwiami stoi. No szok.
Razem z Karolem sie dziwimy.. bo zeby wrocic, musiala przeprawic sie przez rzeke.
no i nie wiem co mam teraz zrobic. Znowu ja wywiezc? tylko gdzies dalej?
Kurcze...![]()

Jednka zostaję w szpitalu. Wykryto u mnie krwiaczka ma 27 x 21 mm
Muszę być tu do 3 tygodni, niestety. :-( A to plamienie wzieło się z tego że powinnam mieć juz niedługo @. Mam już laptopa, tylko mąż pojechał mi spokować rzeczy z teściową.
Na sali leżę z fajną dziewczyną jest w 5 miesiącu ciąży. Będzie miała... trojaczki. A brzuchol ma taki fajny... Normalnie widac u niej jak te bobasy się poruszają! Takie wypukłe miejsca się robią.Bardzo miła. Taka "towarzyszka niedoli" ;-)
Przeglądam sobie Allegro i oglądam wózki... Tylko ceny troszkę z nóg zwalają.![]()
Biorę cały czas duphaston i inne leki....to nie jest plamienie, tylko zauważyłam na papierze taka nitke małą śluzowatą, nie można tego porównać do plamienia...
Hmmm, dopiero w czwartek mam usg, troche zaczełam się martwić:-(
przecież to ich praca do jasnej ciasnej!! same sobie ją wybrały!! pewnie są ciężko obrażone, że im dyżur wypadł w niedzielę 

kolejne usg już 1 września

zobaczymy jak będzie