mysz1978
Fanka BB :)
Niemeczka - trzymaj sie :-)
Postawa pielegniarki masakryczna

Gdybys mogla chodzic to w szpitalu bys nie lezala... To naprawde nadaje sie na jakas skarge 
Detektora tetna kupowac nie zamierzam. Jak chodzilam do skzoly rodzenia to polozna przed kazdymi zajeciami badala tetno Maluszkow. Teraz juz chodzic nie bede, n oale jakos wytrzymywac bede od wizyty do wizyty... No a jak jzu zacznie sie regulanie ruszac to w ogole bede spokojna :-)
a co dzisiaj u Lady Karen???? Nie odzywala sie cos...
Postawa pielegniarki masakryczna

Gdybys mogla chodzic to w szpitalu bys nie lezala... To naprawde nadaje sie na jakas skarge 
Detektora tetna kupowac nie zamierzam. Jak chodzilam do skzoly rodzenia to polozna przed kazdymi zajeciami badala tetno Maluszkow. Teraz juz chodzic nie bede, n oale jakos wytrzymywac bede od wizyty do wizyty... No a jak jzu zacznie sie regulanie ruszac to w ogole bede spokojna :-)
a co dzisiaj u Lady Karen???? Nie odzywala sie cos...

Jak do 12 mnie nie odwiedzi to poproszę o jakiegoś innego bo czekam od rana. Naszczęście moja matka nie spanikowała i przyjechała wcześniej do pracy
Pracuje w szpitalu jako pielęgniarka, bogu dzięki 

specjalnie ochoty nie mam ale jak bede miala w rekach to pewnie migiem wciagne ;-) kurcze chyba przydaloby sie juz cos przytyc bo ja jeszcze ani grama nie przytylam tylko dalej 1 kg na minusie od okresu pzed dzidziorkiem... nie to ze sie upominam o wieksza wage ale nie chce zeby dzidziusiowi czegos zabraklo;-)