Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wama jezeli Twoj post skierowany byl do mnie to napisalam ze w moim przypadku nie chodzi TYLKO o toksoplazmoze..
Zaczęłam plamic i zgłosiłam sie do szpitala a tam na USG wyszło że mam krwiaka,Wama - witam i gratuluje
LadyKaren - oj no to zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Napewno bedzie wszystko OKZ USG dowiedzialas sie o tym krwiaczku?
.

...okazało sie ze poduszka jaką mam niest potargana i nei bede w łóżku leżec sama bo w ciągu pierwszych 15 minut zabiłąm butem na łóżku trzy rybiki - wyobrażacie sobie? W szpitalu zabijac robale w swoim łóżku?!
MAM DOŚC I CHCE DO DOMU
dla mnie to jakiś totalny horror 
...mam nadzieje ze za dwa tygodnie na wizycie zrobi mi cos z moimi zabkami, bo pierwszy raz w zyciu czuje ze cos z nimi nie tak, bola mnie strasznie, po dwoch stronach, wiec prawdopodobnie dwa zeby, ale nie wyczuwam ktore bo bol promieniuje. ....
ja też nie zrobiłam
jak mnie zacznie cos boleć, to chyba padnę, bo tu w tej Irlandii dentyści są do DE 

Mam krwiaka na macicy i podają mi progesteron w zastrzykach - tzn podawali do wczoraj ale dzisiaj ordynator stwierdził ze progesteron sie skończył i jak chce go dalej przyjmowac to mam sobie sama kupic tylko on nie wie gdzie bo w \Tychach nie ma go już w aptekach - w związku z tym mam brac tabletki co oznacza że juśli usg jutrzejsze pokaze że krwiak sie pomniejsza to wychodze do domu i jade na tabletach z progesteronem tylko![]()
jedzenie własne- albo niezjadliwe, za głupi telewizor trzeba płacić, pielęgniarki łaskę robią o wszystko, robale biegają (ja bym wytrzepała tą poduszkę, albo poprosiła o jakąś z domu
), papieru toaletowego nie mają i jeszcze własne leki!!! 

Cześć! ....... wrrrr ale zła jestem , bo mam hemoglobine 7,4 a to oznacza anemie :-(
Któraś z was też miała za niską hemoglobinę??:--
-(
tylko uważaj, bo może powodowac zaparcia :-(
jedynie przyplątała mi się mała infekcja tam na dole 
bu :-(Czesc dziewczyny , podczytuje was od jakiegos czasu i chyba czas sie przywitac.
Mam na imie Dorota i jest to moja druga ciaza. Moj synek Patryk wczoraj skonczyl 3 latka.
Wszystkim przyszlym mamom serdecznie gratuluje i zycze jak najprzyjemniejszej ciazy.
Musze to napisac...
Osobom wyrzucajacym koty... trzeba bylo pomyslec o tym kocie zanim go wzieliscie. Kot zyje nascie lat i trzeba bylo wtedy pomyslec o przyszlosci i mozliwosci zajscia w ciaze.
Toxo jest bardzo sporadyczna i doslownie trzeba by bylo skonsumowac kocie odchody zeby sie tym zarazic i to nie wczesniej niz jakies 3 dni po wydaleniu sie kota i nie pozniej niz jakis tydzien (lub 3... tu juz nie pamietam) zeby sie tym zarazic. Wyjscie... niech kuwete czysci maz, albo mozna robic to w rekawiczkach i porzadnie sie pozniej umyc mydlem antybakteryjnym... nie ma potrzeby pozbywania sie czy usypiania Twojego ukochanego (do tak niedawna ) pupila.
Mi ostatnio wyszla jakas malutka nadzerka ;/ Ale to nic groznego w sumie...Poza tym na USG wyszlo ze jest jakas torbiel na pepowinie dziecka, troche sie tym martwie, ale mam nadzieje ze za 2 tygodnie dowiem sie ze jest juz wszystko OK a torbiel zniknela..