blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ok 1200 zła moglabys nam podac taki sredni miesieczny koszt takiego prywatnego zlobka??

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ok 1200 zła moglabys nam podac taki sredni miesieczny koszt takiego prywatnego zlobka??

WspółczujeA nie możesz iść do dentystki go wyrwać?
ja normalnei leczylam zeby w ciazy i bylo ok. Oczywiscie nie mogla zrobic przeswietlenia.

Hej.....:-(
Wczoraj wróciłam ze szpitala, serduszko mojego maluszka nie biło :-(
Jestem więc po zabiegu i tym samym muszę was opuścić. Obiecuję że jak tylko uda mi się ponownie zajść w ciążę powiadomię was o tym.
Mam pytanie do tych z was które też przez to przeszły. Wiem że ponownie mogę spróbować za 3 miesiące, ale jak to wszystko wyglądało u was?? Fizycznie nie jest zle za to psychicznie jestem strasznie załamana, wczoraj było lepiej, ale taa noc - pierwsza noc bez mojego maluszka była straszna..
Niemam siły już płakać.. wypłakałam już morze łez..
- Mycha poprostu niewiem co powiedziec strasznie mi przykro poprostu załamałas mnie tą wiadomosciaHej.....:-(
Jestem więc po zabiegu i tym samym muszę was opuścić. Obiecuję że jak tylko uda mi się ponownie zajść w ciążę powiadomię was o tym.
Mam pytanie do tych z was które też przez to przeszły. Wiem że ponownie mogę spróbować za 3 miesiące, ale jak to wszystko wyglądało u was?? Fizycznie nie jest zle za to psychicznie jestem strasznie załamana, wczoraj było lepiej, ale taa noc - pierwsza noc bez mojego maluszka była straszna..

ceni się niestety ale nie wyobrażam sobie posłac malucha do panstwowego zlobka....mimo ze koszt ogromny i polowe mojej pensji bedzie kosztowało ale dobro dziecka najwazniejsze!! My sobie jakoś poradzimy z M;-) taka mamy nadzieję :-)Co do żłobka to tez planuję oddać dziecko do prywatnego, koszt koło mnie - dzielnica Wawer 1200 złceni się niestety ale nie wyobrażam sobie posłac malucha do panstwowego zlobka....mimo ze koszt ogromny i polowe mojej pensji bedzie kosztowało ale dobro dziecka najwazniejsze!! My sobie jakoś poradzimy z M;-) taka mamy nadzieję :-)
, dlatego zostaję w domu, choć jak narazie nie wyobrażam sobie być kurą domową przez 3 lata, będzie trzeba się przyzwyczaić
Ja to nawet 1200 nie zarabiam, dlatego zostaję w domu, choć jak narazie nie wyobrażam sobie być kurą domową przez 3 lata, będzie trzeba się przyzwyczaić
![]()